Pentru BUELL XB9SX Fulger 08-10 XB 12X/XY Ulise 06-10 XB12 SCG Fulger 06-09 Spate Organic Kevlar placute de Frana Noi

54.74lei

Adauga la lista dorintelor

Motocicleta Frâne

Descriere produs


BINE ATI VENIT LA ZPMOTO 'S SHOP

De Brand Nou De Înaltă Calitate Organice (Kevlar) Plăcuțe De Frână

Echivalent cu EBC # FA140

Această Listă este pentru o Pereche de plăcuțe de frână pentru urmatoarele modele:

F= Fata - R= - Spate, F&R= Față Și Spate

Este noua ta sursa pentru Motociclete si ATV-uri piese și accesorii. Mii de produse la pretul corect, Dacă nu vedeți în Vilatudor.ro Magazin , vă rugăm să ne contactați. Suntem adăugarea de noi lucruri de zi cu zi și ne putem bate, de obicei, cu orice preț!!

Acest KEVLAR sunt realizate din cupru, aluminiu, staniu, grafit și alte elemente metalice care sunt mult superioare pulbere de metal amestecate într-standard organice tampoane, oferind excepțională Putere de Oprire și durată de viață Mai lungă. Perfect în toate condițiile de echitatie: umed, uscat, cald sau rece. Excelent tampoane la un preț affortable. Cea mai populara alegere. De Brand Nou de Înaltă Calitate KEVLAR Plăcuțele de Frână . Excepțională Putere De Oprire. Oferă neegalat pedala simt.Depășește Specificațiile OEM. Quiter decât alte tampoane. Scăzut De Praf.Ideal pentru călăreți rapid. Proiectat pentru aplicații de vreme & stabilitate la Temperaturi Ridicate. Recuperarea rapidă a forței de Frânare în timpul umed. Azbest și nichel Gratuit. Ușor de instalat.

Ușor De Instalare. Direct OEM montarea

Pachet: 1 Pereche x Plăcuțe de Frână (Ca in imagine)

Ne-am vinde, de asemenea, alte Plăcuțe de Frână, vă Rugăm să ne spuneți dumneavoastră model de bicicletă și ani, multumesc! Dacă nu sunteți sigur care tampoane pentru a cumpăra, contactați-ne.

Plăcuțele de frână și discuri sunt critice pentru siguranța și ar trebui să fie inspectate în mod regulat. Semne plăcuțele de frână trebuie înlocuite includ: Vibrații Slefuire Guițat performanță Slabă

Vom accepta Doar Alipay . Dacă cumpărătorul vrea să amâne plata pentru ca de problemă financiară, vă rugăm să contactați-mă prin Vilatudor.ro mesaj în termen de 3 zile

NOTĂ:taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Am expediat coletul în termen de 24 de ore de la China Post Air Mail sau Hong Kong Post Air Mail,Vom livra la Alipay adresa NUMAI. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Alipay este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti.Am expediat în întreaga lume Prin Aer-Mail,timpul de Livrare este 11-28 zile lucrătoare.

Numărul de urmărire va fi furnizat.

Transport

Ne va livra comanda dvs. în termen de 24 de ore de la primirea de plată verificată.

Tara

Aprox. Timpul de livrare

Statele Unite Ale Americii

8-18 zile lucrătoare

Marea Britanie / Australia

10-21 zile lucrătoare

Canada /Europa / Rusia

În mod normal, 14-21 de zile lucrătoare, dar uneori este nevoie de până la 30 de zile din cauza Obiceiul de Inspecție.

Asia De Sud Și Orientul Mijlociu

În mod normal, 14-21 de zile lucrătoare, dar uneori este nevoie de până la 30 de zile din cauza Obiceiul de Inspecție.

Brazilia / America De Sud

În mod normal, 14-28 zile lucrătoare, dar uneori este nevoie de până la 45 de zile din cauza Obiceiul de Inspecție .

Expediere rapidă: Express Mail Service este disponibil. Aveți nevoie să ne contactați cu privire la acest serviciu.

În cazul în care elementul este defect, vă rugăm să ne informați în termen de 20 de zile de la primire, vom aranja reship sau de restituire.Cumpărătorii trebuie să plătească pentru costul de returnare și vom plăti costul pentru retrimitere.

Dacă sunteți nemulțumit cu produsul sau serviciul, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback-ul. Ne-am angajat pentru a rezolva toate problemele într-un amical și în mod satisfăcător. Am răspuns mereu la mesaje în termen de 2 zile lucratoare (liber în week-end). Dacă nu obține un răspuns de la noi, atunci vă rugăm să verificați folderul junk sau spam în cutia poștală.

ZPMOTO Piese de Motociclete și Accesorii de Dezvoltare Co,Ltd este un producător de frunte și exportator, care este preocupat cu proiectarea, dezvoltarea și producția de piese și accesorii pentru motociclete. Ne sunt situate în Guangzhou, care în apropiere de Hong Kong cu cel mai convenabil de transport accesul aerului expres și ocean transport din lume. Toate piesele noastre sunt conforme cu standardele internaționale de calitate și sunt foarte apreciate într-o varietate de diferite piețe în întreaga lume.

Dacă sunteți interesat în oricare dintre produsele noastre sau ar dori să discute o ordine particularizată, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare la formarea relațiilor de afaceri de succes cu noi clienti din întreaga lume, în viitorul apropiat,Și dacă ordinea în cantități mari, vă rugăm să contactați cu noi. En-gros este binevenit. Cantitate Mare, Pret Mai Bun.

Multumesc

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 16cm x 19cm (3.94in x 6.30in x 7.48in)
Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Tip De Unitate Pereche
Tip De Material cupru, aluminiu, staniu, grafit
Element De Lungime 8.6cm
Articol Greutate 0.281kg
Articol Diametru 10.3cm
Nume De Brand ILMBERGER CARBONPARTS
Numele Modelului FA140
Lățime Produs 4.4cm
Tip De Element Discuri De Frână
Caracteristici Speciale Plăcuțe de frână
Înălțime Element 1.023cm

Produse similare