En-gros de Vânătoare Centura Toc de Lumină Purtătoare LV3 Toc HK USP Tactical Pistol Airsoft Toc

41.18lei

Adauga la lista dorintelor

Vânătoare

Descriere produs


Nivelul 3 SERPA Datoria Toc se bazează pe SERPA CQC toc, dar au modificat-o cu nivelul 3 de retenție de auto-blocare tehnologie. Un nivel mai mare de arme de foc de securitate este atins de nivel 3 full lungime toc, în timp ce încă permițând o rapidă, sigură și naturală de a desena. Un standard în Aplicare a Legii, Nivelul 3 de Datoria Toc de la Blackhawk este combinația ideală de proiectare, funcția și securitate în toc tehnologie.

Caracteristici: Proiectat pentru a se potrivi NT Light System (vândut separat) Pasiv retenție de decuplare șurubul de reglare și SERPA de Blocare Automată a elibera Degetul mare-activat Pivot Garda de securitate suplimentare Nu degetul mare rupe sau incomode degetul mijlociu de eliberare pentru a încetini trage Consolidează plin de master grip și superior atragă tehnica Imediată de retenție și sonoră faceți clic pe re-toc pentru creșterea ofițer de securitate Nu fixează sau hote de a deschide accidental Full-lungime toc corpului protejează locuri din spate Aceeasi tehnica de desen pentru sub acoperire, tactice, și datoria Include unghi reglabil sacou-slot buclă pentru curea

Caietul de sarcini: Culoare: Negru Finisaj: Mat Material: Fibra de Carbon Arma se potrivesc: HK USP

Am reducere de transport maritim dacă ați cumpărat de la mai multe anunturi. Dacă doriți să comandați de la mai multe listări, vă rugăm să completați achiziții, dar nu plătesc pentru ele. Va vom oferi un discount de transport maritim.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Utilizare Vânătoare
Mână Chiar
Tip Pistol hk usp
Lumina Rulment Da
Nume De Brand APLUS
meterial ploymer
Caracteristică durabil
e-personalizate Da
Servicii En-gros,OEM.De vânzare cu amănuntul
culoare Negru
Numărul De Model nivelul 3

Produse similare