INSTANTARTS 2018 Vara Respirabil Barbati Pantofi Casual Colorate de Design Dantela-Up Adidași de Lumină-greutate de Plasă Pantofi Plat pentru Barbat

121.08lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Despre Noi 01 - brand-ul Nostru este INSTANTARTS,noastră de bază este Personalizat Viața Ta. 02 - Personaliza viața ta,creativ propriile desene . 03 - oferim Picătură de Transport maritim și en-gros Servises, . 04 - Adauga-ne magazinul tau preferat listă,pentru a primi o surpriză mai mult și reducere. 05-Adăugați produsele în coșul de cumpărături,pentru a primi cel mai bun pret din prima dată și-l cumpere în timp.

Despre Picătură de Transport maritim și Personalizate 01 - oferim picătură de transport maritim serivce,de asemenea, puteți trimite imagini pentru a revinde. 02 - ne puteți trimite imagini sau logo-ul vrei,putem face modele pentru tine și nu trimite la ceilalți clienți. 03-Despre transport maritim,de obicei, plecăm cu epacket transport gratuit la NE,RU,UK,FR,Ca,Ua. 04 - desigur,avem, de asemenea, poate livra cu epacket la alte țări,de obicei, este nevoie de a adăuga niște bani,vă rugăm să ne contactați. 05 - Despre en-gros,va rugam sa ne contactati,va vom oferi cel mai bun preț.

Despre Plata si Livrare 01 - în Prezent,puteți plăti folosind Boleto,Visa,MasterCard,QIWI,Western Union,Maestro card de debit,WebMoney,Escrow și Transfer Bancar. 02 - vă Rugăm să termin de plată în termen de 5 zile de la comanda. 03 - Ne va livra bunurile în termen de 5 zile lucrătoare după ce ați terminat de plată.(vacanțe poate fi prelungit) 04 - bunurile vor fi de ajuns pentru a vă în 10-50 zile lucrătoare depinde de căile de transport maritim,de destinație și de alți factori. 05 - în Cazul în care mărfurile aflate încă pe drum și achiziționarea de protecție timp va fi terminat,vă rugăm să ne contactați pentru a extinde pentru tine.

Garanție și Garanție 01 - 100% poze Reale,diferențe de culoare pot fi cauzate de unele altora motive.vă rugăm să într-un fel prevala. 02 - Dacă nu sunteți mulțumit cu bunurile atunci când îl primiți,vă rugăm să ne contactați și reture termen de 7 zile pentru inlocuire sau banii inapoi. 03 - Dacă vă întoarceți de bunuri,ar trebui să acorde retur de marfă și să ne dea numărul piesei. 04 - Dacă primiți un eronate sau greșit bunuri,vă rugăm să luați fotografii pentru bunurile și să ne contactați.Vom retrimite unul nou pentru tine. 05 - Dacă există alte probleme,vă rugăm să ne contactați în primul rând înainte de a deschide dispute.Vom rezolva într-un termen rezonabil moduri.

Feedback-ul Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți. Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x 15cm x 10cm (11.81in x 5.91in x 3.94in)
Sezon Primavara/Toamna
Numele Departamentului Adult
Pantofi Tip De bază
Numele modele de moda apartamente pantofi
Pls nota 2 Bine ati venit picătură de transport maritim și ridicata
Tip De Element pantofi casual
Materiale De Captuseala Tesatura De Bumbac
Tip De Închidere Dantelă-Up
Dimensiunea Pantof 5, 6, 6.5, 7, 8, 9, 10, 11, 12
culoare Ca imagine arată
Articol Barbati casual dantela-up adidași
Caracteristică Sudoare-Absorbant,Rezistent La Apa,Respirabil,Rezistent La Uzura,Inaltime Creștere,Lumina,Masaj,Anti-Miros
Pls nota 1 Pot fi personalizate cu orice imagine de pe pantofi
Nume De Brand instantarts
Nume De Tip Agrement greutate de lumină adidași
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Material De Talpa EVA
Tip Oamenii elevi baieti adidasi casual
Branț Material EVA
Model Tip Print
Funcția Respirabil, confortabil, elegant , de imprimare 3d
Numărul De Model AQ
Material De Sus Ochiurilor de plasă (mesh Aer)
Dimensiune Please according to our size chart

Produse similare