Daffy Duck benzi Desenate Perete Decal Desene animate de Viață Autocolant de Interior Acasă Decalcomanii de Menaj Autocolante de Perete pentru Camera Copiilor Decalcomanii #T469

31.85lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


Cumpărătorul FAQ: 1. Cât timp va livra pe comanda? R: Bună ziua,în condiții normale, trei zile de livrare. 2. Cât de des voi primi produsul? O: Buna ziua, va fi servit în perioadă de angajament, în general 7-35 zile lucrătoare (cu excepția speciale de țări). 3. Nu am primit în timp angajament produsului, cum fac? R: Bună ziua, dacă în intervalul de timp promis, nu a primit, și vă voi oferi o rambursare completă, nu va suporta pierderea, vă Rog, nu vă faceți griji. 4. Am primit un produs deteriorat, cum pot face? A: produsele se supună strict de ambalare, în condiții normale nu este deteriorat, dacă produsul este deteriorat, va vom oferi o rambursare completă, vă Rugăm să nu vă faceți griji. Dacă aveți orice alte întrebări,vă rugăm să ne contactați, și suntem bucuroși să vă servească.

Informații despre produs Pachetul Include : de Autocolante de Perete și de Transfer de Film & Ghidul Utilizatorului Material : ecologic PVC Imagine este numai pentru referință și NU poate reprezenta cu exactitate dimensiunea reală.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 60cm x 5cm x 5cm (23.62in x 1.97in x 1.97in)
Scenarii Perete
Nume De Brand WXDUUZ
Clasificarea Pentru Perete,Mobilier Autocolante,Autocolante Fereastră
Dimensiune 58 x 68 cm
Tema Desene animate
Caietul de sarcini Single-piece Package
Numărul De Model T469
Model Avionul De Perete Autocolant
Stil Modern

Produse similare