LC137 LC135 cartus cerneala pentru Brother MFC-J4410DW, MFC-J4510DW, MFC-J4710DW MFC-J6920DW MFC-J6520DW MFC-J6720DW DCP-J4110D printer

37.30lei

Adauga la lista dorintelor

Consumabile

Descriere produs


Complet cu cip cartuș de cerneală compatibil pentru Brother LC137XL LC135XL

Tip : Complet compatibil cartuș

Cip : cu cip

imprimante compatibile :

Zona: Oceania

Conținutul pachetului:

1buc lc137xl bk cu cerneală

1buc lc135xl C cu cerneală

1buc lc135xl M, cu cerneală

1buc lc135xl Y cu cerneală

total 1sets 4buc

Cumparatorul Observa: 1. Toate numele de marcă și mărci comerciale sunt proprietatea deținătorilor lor și sunt menționate aici pentru descriere scopuri numai. 2. Am testat fiecare produs înainte de expediere, va garantam 100% de lucru. 3. Vă rugăm să completați numărul dvs. de telefon corect pentru a asigura livrarea la timp a comenzii. Toți cumpărătorii din Federația rusă ar trebui să umple în întregime numele sau, el nu poate fi capabil de a primi ordine. 4. Toate produsele livrate și prezentate în imagini poate avea unele diferențe minore (lotului de produs, eticheta, ambalaj). Imaginile sunt numai pentru referință, dar toate livrat produsul+ clasa nivel de calitate și 100% garantat împotriva maerials și de manoperă. Fara o notificare prealabila. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne consultați. 5. Atunci când achiziționați comanda de la noi, vă rugăm să asigurați-vă că cartușul numărul de model se potrivește cu unul OEM (cod) utilizați în imprimanta dvs., deoarece cartuș cip nu este aceeași pentru diferite piață, deși numărul de model al imprimantei poate fi același. FAQ: Î: de Ce sunt compatibile cartușele de cerneală și de ce le cumpara?

Cartusele sunt noi, sigilate si cutie de un 3rd party producator. În care îndeplinesc sau depășesc OEM brand de cartuse la o fracțiune din preț. Q: Pot compatibil cartuș obține același randament ca la cartusul original? Compatibil cartușul de imprimare de cel puțin aceeași sumă, și în condiții normale mai mult de OEM cartuș. Pe cele mai noi modele de imprimantă software-ul de imprimantă dictează cât de mult un cartuș poate imprima. Cartușele de cerneală compatibile sunt concepute pentru a imprima cantități corecte în cazul în care imprimanta dictează. Q: Compatibile sau Remanufacturate cartușe de cerneală sunt și alternativă economică la OEM cartușele de cerneală? Toate compatibile sau remanufacturate cartușe de cerneală sunt fabricate în conformitate cu OEM caietul de sarcini, și va fi egală cu același număr de pagini imprimate ca OEM omologul său. Pentru toate cartușele de cerneală care a fost reciclat OEM specificație, proces în include inspectarea utilizarea cartușului, electronice de testare, înlocuind toate uzate, înlocuind toate piesele necesare, și testul de imprimare a cartușului de cerneală pentru calitate. Toate cartușele de cerneală sunt 100% garantat Q: Va clima factor afecta calitatea de imprimare de cartușe compatibile? Cel mai bun stocarea intervalul de temperatură pentru cartușele pentru a obține cele mai bune de imprimare de calitate este de 10°C-35°C. Dacă stocarea în mare sau temperatura de congelare pentru o lungă perioadă de timp va afecta cu siguranta performanțe de imprimare.

Cumparatorul observa :

1. Toate numele de marcă și mărci comerciale sunt proprietatea deținătorilor lor și sunt menționate aici pentru descriere scopuri numai.

2. Am testat fiecare produs înainte de expediere, va garantam 100% de lucru.

3. Vă rugăm să completați numărul dvs. de telefon corect pentru a asigura livrarea la timp a comenzii. Toți cumpărătorii din Federația rusă ar trebui să umple în întregime numele sau, el nu poate fi capabil de a primi ordine.

4. Toate produsele livrate și prezentate în imagini poate avea unele diferențe minore(lotului de produs, eticheta, ambalaj). Imaginile sunt numai pentru referință, dar toate livrat produsul+ grad calitativ nivelul și 100% garantat împotriva maerials și de manoperă. Fara o notificare prealabila. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne consultați.

5. Atunci când achiziționați comanda de la noi, vă rugăm să asigurați-vă că cartușul numărul de model se potrivește cu unul oem (cod) utilizați în imprimanta dvs., deoarece cartuș cip nu este aceeași pentru diferite piață, deși numărul de model al imprimantei poate fi același.

FAQ :

Q: de câte ori poate un refillable cartuș reumplut?

Cele mai multe dintre cartușele de cerneală, dacă numai în stare bună (în cazul în care capul de tipărire nu zgâriat, înfundate sau a fost lăsat la uscat, chips-uri ok), poate fi reumplut de mai multe ori.

Q: Cum de a alege cartușele?

Ar trebui în funcție de cartuș de cerneală original de numărul de model pentru atunci când cumpără cartușe. În caz contrar, cartușul de Cerneală nu va funcționa, deoarece cartuș cip nu este aceeași pentru diferite piață, deși numărul de model al imprimantei poate fi același. Acest lucru este foarte important!!! ^_^

Q: atunci Când un cartuș nou este introdus, imprimanta uneori statele noi cartușe să fie pe jumătate plin. De ce se intampla?

Imprimanta doar estimări la nivelul de cerneala din cartus. Nu este o măsurare precisă.

Noile cartușe trebuie să fie plin și ar trebui să dureze atâta timp cât normală.

Q: Nimic nu imprimă sau culoare absența există atunci când cartuș nou(s) sunt instalate. De ce se intampla?

A se asigura că ați achiziționat corectă cartuș pentru imprimantă.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Tip De Unitate mulțime (4 piese/lot)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Cartuș de Stare Plin
Compatibil Marca Frate
culoare c, m, y, k
Caracteristică Compatibil
Nume De Brand YOTAT
Numărul De Model LC137 LC135
Tip cartuș de cerneală
Ambalarea În Vrac Da

Produse similare