2017 Limitat Burta Bumbac Dans Fusta Wuchieal de Brand Nou pentru Copii Fete de Costume de Top+fusta Costume Orientale Rt112

97.58lei

Adauga la lista dorintelor

Etapa & Dance Purta

Descriere produs


Wuchieal brand Burtă de dans, costume de dans de top+fusta ti se potriveste

Acest link includ top+fusta cu chiloți

Odell bumbac foarte confortabil si respirabil

Marimea S M L

S top 34cm fusta 23cm piept 56cm skirtwaist 58cm

M top 38cm fusta-26cm piept 62cm fusta talie 62cm

Eu 42cm fusta-29cm piept 68cm fusta talie 68cm

Vă rugăm să permiteți-1-3cm diferă datorită măsurare manual,mulțumesc vă rugăm să rețineți 1cm=0.39 inch Dacă nu sunteți sigur cu privire la dimensiunea ,pls oferă inaltime ,greutate ,și piept ,talie ,am recomanda pentru tine draga mea de Brand nou de înaltă calitate ,la modă și design unic . Noul design frumos , Ușor de purtat și ușor de transportat și depozitat. Dans profesionist costum va face pe oricine nu poate ajuta la dans. Dă un sentiment de moliciune și luminozitate foarte bună vanzare Un must-have de colectare pentru dans iubitor și ușor de transportat și de spălare!

Ne străduim întotdeauna să ofere clienților cu produse de înaltă calitate la preț competitiv și încearcă să ofere un serviciu de primă clasă, și sperăm că vă putea bucura de cumpărături

Te rog Cam stiu

Bine ati venit la magazinul nostru !

Notă:(vă rugăm să e citit inainte de a comanda)

Despre transport maritim

Transport gratuit,Vom alege diferite moduri de transport, în funcție de țară (actualul mod de transport DHL,Singapore pachet,Olanda pachete,Rusia parcelă,China Post) în mod normal, va sosi în termen de 20 de zile.Timpul de expediere în timpul Sezonului de Vacanta (Craciun,Anul Nou Chinezesc etc) ar putea fi mai mult decât de obicei timp.Vă rugăm să adăugați un alt 5-10 zile ca o întârziere.

Despre En-Gros

Bună,vă mulțumim pentru cererea dvs.,dacă doriți să cumpere cantități mari,vă rugăm să trimiteți e-mail la noi,va vom oferi cel mai bun pret, multumesc!

Despre serviciul

Suntem atenti la fiecare evalua, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre,vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți,vom rezolva problema cât mai curând posibil.ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților.Ne-am întors angajamentul nostru cu servicii superbe,100% banii înapoi și o garanție de satisfacție.

Licita Cu Incredere!

Fabrica Noastra

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x 30cm x 5cm (11.81in x 11.81in x 1.97in)
Dans De Tip Dansul Din Buric
Dimensiune S, M, L
Material Bumbac
Articol nr RT112
Nume De Brand Wuchieal
Gen Fete
Numărul De Model RT112
obiecte aplicabile Copii

Produse similare