NCH6100HV de Înaltă Tensiune DC Power Supply Module Pentru Tub Nixie Strălucire Tub Ochiul Magic DC 12V 24V 85V-235V

40.29lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Detalii produs: NCH6100HV de Înaltă tensiune step-up convertor DC-DC de putere module este in miniatura, cu eficiență ridicată și scăzută de căldură de operare de la 12V la 24V DC de intrare, cu o ieșire set de 85 ~ 235V DC către un precisă potențiometru. Conceput pentru tub Nixie, VFD tub, ochiul Magic etc. Modul de oprire sunt controlate prin SHDN Logice de intrare. PCB terminale și conectori tip ac sunt opționale. Parametri: tensiune de Intrare: DC 12-24 V tensiune de Ieșire: DC 85-235 V Dimensiuni: 45 mm x 37 mm x 15 mm Notă: 1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini. Vă mulțumesc! 2. Vă rugăm să permiteți-0.5-1cm de măsurare abatere datorită măsurare manual. 1 cm = 0.3937 " Pachetul Inclus: 1 x NCH6100HV de Înaltă Tensiune DC de Alimentare pentru Tuburi Nixie & Ochi Magic DC85-235V Afară

Dragi prieteni, în cazul în care comanda mai mult de 5 dolari, Vilatudor.ro nu ne va permite trimite pachetul de nu sunt disponibile informații de urmărire de transport maritim metodă (cum ar fi China Post Obișnuit Pachet Mic Plus, 4PX Singapore Post, OM Pro). Deci, vă rog, alegeți China Post Air Mail/Vilatudor.ro Standard de Transport maritim în cazul în care comanda mai mult de 5 dolari. Sau pls split comanda dumneavoastră, puteți trimite mai mult de 2 comenzi, asigurați-vă că fiecare comandă mai puțin de 5 dolari pentru a asigurați-vă că fiecare comandă mai puțin de 5 dolari, Rusia mai puțin de 2 dolari. Vă rugăm să alegeți China Post Air Mail/Vilatudor.ro Standard de Transport maritim, dacă doriți un complet de urmărire informații. Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!

Dragă prietene, Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.Multumesc pentru suport!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Greutate Pachet 0.026kg (0.06lb.)
Numărul De Model NCH6100HV
DIY Consumabile Electrice
Nume De Brand diymore
Tip De Ieșire Pls verifica descriere

Produse similare