Cum sa iti dresezi Dragonul Poster de Imprimare de Mătase, Tesatura de Imprimare Poster de Imprimare Tesatura Pânză de Perete Poster Personalizat din Satin Afiș&CD 64

24.83lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


USD 3.80-5.00 USD 3.80-5.00 USD 3.80-5.00 USD 3.80-5.00 USD 3.80-5.00 USD 3.80-5.00 USD 3.80-5.00 USD 3.80-5.00

Bine ati venit la magazinul meu de pe Vilatudor.ro

Material: Satin Tesatura Pânză Poster

Despre satin: Satin postere au un bun grad de luciu agățat simt moale, moale de mătase rezultatele de simulare.

Cum să utilizați: Acest produs face parte din pânză poster, puteți folosi față-verso adeziv tencuiala de pe perete sau încadrată direct cu cadru sunt posibile.

Dacă aveți un obicei de imprimare poster, vă rugăm să contactați vânzătorul! Accepta personalizate printting: puteți selecta o imagine existentă de imprimare și puteți trimite, de asemenea, propriile fotografii favorite la e-mail meu cutie(Poate fi în orice format,JPG este mai bine),ne putem face pentru tine!(Cea mai mare dintre imagine pixeli, mai clare).Desigur,putem personaliza dimensiunea în funcție de cerințe.

1.Culoare Imagine așa cum se arată în figură. (Din cauza monitoare de calculator și de iluminat motive, poate exista un pic de culoare, sper că puteți înțelege) modelul de produs poate fi personalizat, asigurați-vă că aveți nevoie pentru a personaliza imaginea de a fi original HD imagine cu un pixel mai sus de 3000. Personalizate perdele de duș pot fi satisfăcute toate cerințele dumneavoastră pentru baie, oferindu-vă un loc confortabil. 2.Transport maritim: 1). Am expediat doar să-ți confirmi adresa de la Vilatudor.ro,vă Rugăm să asigurați-vă că dvs. de transport maritim adresa este corectă înainte de a plasa comanda,Toate comenzile ar fi de transport maritim în 1~4 zile lucrătoare de la confirmarea plății 2).Modul de transport maritim care este Vilatudor.ro Standard de transport,E-pack,China post air mail,ect,timpul normal de livrare este de 20~50 de zile,dar unele țări ar fi mai mare de 60 de zile. Dacă sunteți un cumpărător rus, vă rugăm să furnizați numele dvs. complet. Ca urmare a modificărilor în politica de logistică, avem nevoie de numele tau complet pentru a se asigura că puteți primi bunuri. 3.De plată, vă recomandăm să alegeți plata Prin ESCROW,ESCROW este sigur pentru cumpărător și vânzător,dacă aveți nevoie de a utiliza"alte"de plată,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail sau mesaj. 4.feedback Dragi prieteni, bine ati venit la magazinul meu,dacă aveți orice întrebare cu privire la transportul maritim sau pe produs,vă rugăm să ne contactați prin trade manager sau trimite-ne mesaje .vom încerca noastre cele mai bune pentru a ajuta și pentru a rezolva problema. vă rugăm să nu lăsați rău feedback sau dispută deschisă, fără să ne contactați ,pentru că nu poate face nici un ajutor pentru problema ta,dar face doar rău pentru noi; Dacă te simți mai bine cu noi produse și servicii ,vă rugăm să ne dea 5 stele,vă mulțumesc foarte mult.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 50cm x 10cm x 10cm (19.69in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Material Pânză
Clasificarea Pentru Perete
Nume De Brand xxihlive
Caietul de sarcini Single-piece Package
Scenarii Perete
Numărul De Model Yui
Dimensiune 27X40cm, 30X45cm, 40X60cm, 50X75cm
Model Avionul De Perete Autocolant
Stil Clasic
Tema Portret

Produse similare