2 buc/Lot Mat Bumbac Placemat roller-Coastere Mat Vas Tampon Coaster Rotund Masa de Bucatarie Accesorii Tricotat Placemats Decor de Masă

17.76lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


modname=ckeditor 2 buc/Lot Mat Bumbac Placemat roller-Coastere Mat Vas Tampon Coaster Rotund Masa de Bucatarie Accesorii Tricotat Placemats Decor de Masă

Caracteristici:

Bucură-touch confortabil, din bumbac, de înaltă calitate și gust elegant de viață

Sfoara bumbac țesute mat poate fi folosit ca o izolare termică pad

Bună absorbție de apă poate fi de asemenea folosit ca un ceainic pad

Curățare ușoară, fără pete reziduale

Descriere Produs:

Nume produs : Tacamuri Mats

Material: Paie

Dimensiune: așa Cum se arată ca imagine

Culoare: așa Cum se arată ca imagine

Functie: Folosit pentru Teapod, Boluri , Farfurii , Cana, Etc

Livrare Cantitate: 2 buc

Pachetul Include: 2 x Mat

Metoda de ambalare: NR Cutie de vânzare cu Amănuntul. Ambalate în condiții de Siguranță folosind Perla film sac.

Sfaturi cald: produse Naturale, să acorde o atenție la umiditate-dovada, nu insolate.

Vă Rugăm Sfat :

Țiglă de Măsurare: vă Rugăm să permiteți-1-2cm diferă datorită măsurare manual, Mulțumesc! (Toate de măsurare în cm și vă rugăm să rețineți 1cm=0.39 inch)

Din cauza efecte de iluminare, monitor luminozitatea, contrastul etc., ar putea exista unele mici diferențe în tonul de culoare al imaginilor și elementul real.

Datorită diferitelor loturi de fabrica, fiecare lot de produs ambalaje grafică și text va fi ușor diferite, Interne, produsele sunt exact la fel.

Din cauza timp de transport maritim, elementul poate deteriora în tranzit, în cazul în care elementul daune, pls contactati-ne, în primul rând, imediat înainte de a părăsi feedback-ul, vă mulțumim pentru înțelegere!

Vă rugăm să Citiți cu Atenție logistica timpul de livrare și asigurați-vă că aveți suficient Timp de Transfer, dacă aveți mare nevoie, pe timp de Livrare, vă rugăm să selectați modul de logistică mai repede. Vă mulțumesc foarte mult pentru înțelegere!

Bine ati venit la magazinul nostru! Sper că produsele și serviciile noastre pot aduce fericire! Vă rugăm să citiți următoarele ghid de cumpărături cu atenție înainte de a face cumpărături! Vă mulțumesc!

1.Adaugă în coș. 2.Plata cu Escrow. 3.Expedierea mărfurilor. 4.Semn pentru parcela 5.Confirmați și să ne dea 5 stele

Vom accepta: VISA, MasterCard, Escrow atunci Când se utilizează Escrow, banii tăi sunt depozitate în siguranță în contul dvs. de Bani va fi lansat la noi doar după confirmarea de livrare. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

Confirma Adresa Cu Numele complet

Toate produsele vor fi testate strict înainte de expediere. Am expediat de la Vilatudor.ro adresa lui NUMAI. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Vilatudor.ro în compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti. Și rusă și Belarus cumpărător, vă rugăm să ne lăsați numele tău complet, care este foarte important (numele, Patern Numele și Prenumele), vă Mulțumesc!

EMS, DHL, UPS, FedEx, TNT, China Post, E-pachete

Am expediat în întreaga lume de către EMS, DHL, UPS, FedEx, TNT, E-pachete, China Post, Singapore Post, Hong Kong Post și așa mai departe. Suntem în imposibilitatea de a controla timpul de livrare, deoarece este procesat de serviciu de la terți, dar dacă coletul nu a ajuns în timp de așteptat, vă rugăm să ne contactați, vă vom ajuta să urmăriți și să-ți dau un satisfăcut de răspuns.

Toate articolele vor fi expediate în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata dvs. este clar.

Notă: China Post Air Mail/Colet doar aparține întreaga lume post de sistem care este mult mai lent decât Livrare Specială. Elementele vor ajunge în 7-25 zile de afaceri la nivel mondial de obicei. Și ora de sosire, de asemenea, depinde de o serie de factori și diferite domenii. În general, timpul de sosire tabel este prezentat mai jos pentru inferență:

Noi nu suntem responsabili pentru taxelor vamale sau a taxelor la import. Dacă aveți orice întrebări cu privire la tarif, vă rugăm să citiți politicile locale inainte de a cumpara, și vom fi bucuroși să vă ajute să înțelegeți obiceiurile locale politica. Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV de la primirea de plată. Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după ce-l primească. Am putea oferi restituire și de rambursare cerere este disponibil numai cererile în termen de o săptămână după ce a primit colet & revenind la articol ca aceeasi stare ca a primit. Oferim rambursare de 100%, dacă elementul este rupt înainte de sosire, tot ce trebuie să faceți este de a trimite-ne imaginile clare pentru a arăta că este rupt. Situația defect trebuie să fie observat în termen de 7 zile de la livrare. Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să Ne lăsați feedback-ul pozitiv & o revizuire de 5 stele!

Dacă nu sunteți mulțumit cu serviciul nostru sau orice altă problemă, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul și vom rezolva problema imediat, vă mulțumesc!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (2 buc/lot)
Dimensiunea Pachetului 30cm x 40cm x 10cm (11.81in x 15.75in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.16kg (0.35lb.)
Caracteristică Eco-Friendly
Decor De Masă & Accesorii Tip Mats & Tampoane
Forma Runda
Stil Europa
Numărul De Model Bumbac Placemat Roller-Coastere Mat
Material Lenjerie de pat
Nume De Brand MAHOWINGS

Produse similare