Overbust Corselet Dantela-up Corsaj Talie Antrenor Femei Sexy Formator de Lenjerie Erotic Sus Corsete Corset Corsaj Bustiera

54.46lei

Adauga la lista dorintelor

Intimii

Descriere produs


Descriere Produs:

Caracteristici Produs:

Material: 90% Poliester si 10% Elastan

Materiale de înaltă calitate, te face să te simți mai confortabil.

Reglabil dantelă în partea din spate pentru o mai buna ajustare.

Pachetul Include: 1 corset, 1 G-string.

Cum de a Alege Marimea potrivita

Corset Dimensiuni sunt măsurate prin cel mai îngust punct jurul taliei.

Vă rugăm să alegeți corset dimensiunea în funcție de talia ta măsurare.

De exemplu, dacă dvs. de talie naturale este de 24" 25", alege Corset marimea S.

Dacă nu sunteți sigur despre dimensiunea, vă rugăm să ne contactați, vom oferi servicii de înaltă calitate pentru tine.

De Ce Cumpara Corset?

Perfect pentru purtarea sub formă purta corset sau de a folosi într-un cos-play.

Recomandat pentru post-partum și pierde in greutate. Posturi corecte.

Oferă talie si abdomen de control.

Cum pentru a Curăța

Încet mâna de spălare sau curățare uscată în loc.

en-gros

Pentru en-gros, oferim reducere sau gratuit de transport maritim expres pentru cele mai multe țări prin DHL/ARAMEX daca comanda dvs. este mai mult decât 200USD , am aprecia cu adevărat să facă afaceri cu orice en-gros din orice țară, vă rugăm să contactați-ne pentru cele mai bune reduceri cu transport maritim expres pentru țara dumneavoastră.

Reseller

Pentru reseller, va putem oferi PICĂTURĂ de TRANSPORT maritim pentru client direct, fără orice informații magazinul nostru, și ne pot oferi nici un filigran imagini pentru a revinde on-line. Ne va fi de incredere furnizor de servicii excelente clientilor.

De transport maritim 1. Suntem oferim transport Gratuit: Vilatudor.ro Standard de Transport maritim, ePacket, China Post Air Mail. Expres Transport: DHL, Fedex, Aramex, EMS, TNT, UPS, . 2. Ca de obicei, suntem oferim transport Gratuit nava de Vilatudor.ro Standard de Transport maritim, dacă vrei trimite prin China post Air Mail, ePacket, va rugam sa ne observe. 3. De ePacket: în General, vom default nava de ePacket în statele UNITE ale americii și RUSIA , va nevoie de aproximativ 10-30 de zile de Lucru pentru transport maritim. 4. Livrare în Canada,AUSTRALIA, marea BRITANIE, și alte țări Europene nevoie de aproximativ 25-45 zile de lucru. 5. Dacă aveți nevoie de elementul de urgență și doresc nava de Transport maritim Expres, atunci când, pentru, Înainte de plătit, pls Contactati-ne pentru Express de Livrare, vom Calcula Exprima costul de transport maritim pentru tine, și se adaugă la ordine, atunci poti sa faci plata. 6. Vilatudor.ro Standard de Transport, ca de obicei dura aproximativ 25~50 de zile de lucru. 7. China Post Air Mail , ca de obicei, va dura aproximativ 20 de~35 de zile de lucru. 8. ePacket , ca de obicei dura aproximativ 7-25 zile de lucru. 9. DHL , Fedex , ca de obicei, să ia aproximativ 3~7 zile de lucru. 10. TNT, Aramex, UPS-uri , ca de obicei, să ia aproximativ 2~7 zile de lucru. 11. EMS , ca de obicei, să ia aproximativ 3~7 zile de lucru. 12.În scopul de a se asigura că primiți comanda cu duty-free sau mai mici de impozitare la import,vom declara ca un "cadou", cu o valoare mai mică,dacă orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. 13. Dacă nu ați luat-o în timp de transport maritim, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom verifica-l pentru tine, cu oficiul poștal și vamale. Pentru că, uneori, aceasta va fi amânată pentru trafic de zbor sau gemuri. Te rog nu deschide disputa la noi. Ne vom asuma responsabilitatea de a retrimite sau rambursare la orice obiect pierdut. 14. Suntem CU/UK/US vânzător, cumpărătorii pot cumpăra obiecte nava din SUA sau marea BRITANIE, Prin USPS : în General, aceasta va nevoie de aproximativ 2-6 zile, de Către Royal Mail : va nevoie de aproximativ 1-6 zile.

Politica de returnare

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clientul nostru putem mai bine.

Dacă te simți dezamăgit cu produsul primit, vă rugăm să ne spuneți în termen de 7 zile.

Elementele trebuie să fie returnate în starea lor originală de rambursare/de schimb și costul de transport maritim efectuate este pe tine.

Noi înțelegem frustrările s-ar putea avea,vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide orice litigiu sau de a părăsi orice neutru/negativ feedback-ul.

Contactati-ne

Vă rugăm să mi e-mail prin TradeManager sau mesaj dacă aveți orice întrebări, vom răspuns în termen de 24 de ore.

Ne străduim pentru servicii de 5 stele, afirmând în avans politicilor, rata de transport maritim și de transport maritim de frecvență.Dacă ați fost mulțumit cu această tranzacție, vă rugăm să răspundeți cu toate 5 stele!

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback negativ sau neutru. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și de a satisface nevoia ta.

Vom lăsa în mod automat un feedback pozitiv pentru toată lumea cine a finaliza tranzacția și să ne lase feedback-ul pozitiv.

TradeManager online 9:00-12:00, 13:00-18:00. Mesajul va fi răspuns în termen de 24 de ore ( weekend nu sunt incluse)

Orice întrebări vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom rezolva cât de repede putem.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 8cm x 5cm (3.94in x 3.15in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Tip De Unitate bucata
Tip De Element Bustiere & Corsete
Decor Aplicatii
Slăbire Burlesc Costume Dantela Slăbire Burlesc Costume Dantelă-Up
Talie Cinchers Femei Sutien & Corsete
Nume De Brand miss moly
Gen Femei
Stil De zi cu zi
culoare Albastru
Numărul De Model CZ9871
Compoziția Materialului Poliester Bumbac Spandex Nylon De Plastic Dezosată
Dimensiune S,M,L,XL,2XL
Pachet 1 Corset + 1 G String
Model Tip Florale
Material Nailon,Poliester,Spandex

Produse similare