În formă de Y DC splitter cablu de 1 mod de a 3 moduri, 50 buc/lot, 5.5/2.1 DC sex masculin și de sex feminin conector pentru LED-uri și CCTV, fabrica de en-gros

161.49lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


În formă de Y DC splitter cablu de 1 mod de a 3 moduri, 50 buc/lot, 5.5/2.1 DC sex masculin și de sex feminin conector pentru LED-uri și CCTV, fabrica de en-gros

1. DC power splitter cablu feminin 1 la 3 conector de sex masculin.

2. Plug tip: 5.5 mm*2.1 mm.

3. Profesionale pentru conectarea adaptorului de alimentare.

4. Face mult mai ușor pentru a instala benzi cu LED-uri și aparat de fotografiat, a economisi timp și conexiune mai sigură.

5. Aplicarea în CONDUS și CCTV instalarea și excelent pentru toate DC sau AC de camere.

6. Lungime: aprox. 30cm.

1. Ambalarea Include: 50 de pc-uri de DC power splitter cablu.

2. Pachet Cantitate: 1 cutie de carton.

3. Pachetul Greutate: 1.6 kg

4. Dimensiune pachet: 20 cm*15 cm*14cm

1. Acceptam Alipay, West Union, T/T. Toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 4 zile de la comanda.

1. Transport la nivel mondial. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comanda dumneavoastra va fi livrat în termen de 4 zile după verificarea plății. Dacă avem produsul în stoc, acesta va fi trimis rapid. Sau puteți să ne contactați pentru a confirma timpul de livrare pentru fiecare comandă.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Adresa dvs. de ordine trebuie să corespundă cu adresa de Livrare.

4. Timpul de livrare este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpul de livrare poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

5. Dacă nu ați primit coletul tău după 40 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și răspunde cât mai curând posibil.

1. Retur: în Termen de garanție timp, dacă există orice probleme de calitate, vă rugăm să ne contactați pentru înlocuire. Vă rugăm să furnizați informații detaliate despre problema cu fotografii.

Notă:

1) cumpărătorul este obligat să suporte jumătate din costul de transport maritim pentru înlocuire.

2) nu Vom oferi înlocuire dacă problema este cauzată de utilizarea necorespunzătoare sau alte daune.

2. Rambursare: Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul și să decidă pentru a obține banii înapoi, trebuie să ne contactați în termen de 15 zile după ce primiți produsul. În acest caz, vă sunt necesare pentru a menține produsele returnate în ambalajul original și a ne oferi un motiv specific de schimb, de urmărire nr. de transport maritim, și po ta#. Vom aranja rambursare rapid la primirea și verificarea produsului returnat.

Notă: cumpărătorul este obligat să suporte jumătate din costul de transport.

1. Feedback-ul este foarte important pentru noi. Apreciem foarte mult pentru înțelegere. Vom încerca întotdeauna cele mai bune pentru a oferi de înaltă standard produse de calitate și servicii, și să urmărească 100% satisfacție a clienților.

2. Vă rugăm să vă rugăm să ne contactați înainte de a da un feedback neutru sau negativ, vom încerca să îmbunătățim servivce astfel încât să ne putem satisface cerințele dumneavoastră.

Shenzhen Masterlite Co., Ltd este o companie de înaltă tehnologie concentrându-se pe producerea și vânzarea LED conectori, controlere LED-uri și benzi cu LED-uri. LED Conector serie includ: conector pentru benzi cu LED-uri, RGB prin cablu, conectorul DC, DC cablu, conector rezistent la apa, și alte accesorii cu LED-uri. Controler cu LED-uri serie includ: Mi Lumina seria de controlere LED-uri, controlere RGB, LED variatoare și amplificatoare RGB. Benzi cu LED-uri include: partea emițătoare de 335 benzi LED, benzi cu LED-uri 3528, 5050 LED-uri și 5630 benzi cu LED-uri.

În domeniul de accesorii de iluminat LED benzi cu LED-uri în China, ne-am crescut de a fi o companie foarte competitiv datorită puternic R&D și a capacităților de producție, fiabile de calitate și preț favorabil.

Compania noastra este situat în orașul Shenzhen, China, cu aproximativ 80 de angajați și 2000 mp în zona de producție. Vom insista pe conceptul de management al de "Bună-Credință, Inovația Tehnică, Preț Favorabil", deoarece compania este infiintata in anul 2007. Datorită pesistent eforturi, ne-am câștigat pe scară largă încredere de clienții noștri din toată China și în întreaga lume. Între timp, avem o mulțime de onoare, certificate de autoritățile din China, inclusiv Certificatul de Credit AAA Clasa, Mare&Noua Tehnologie Intreprindere și ISO9001:2008, etc.

Vom coopera cu EI de companie începând cu anul 2010, în scopul de a dezvolta cele mai avansate alimentare și a CONDUS tehnologii împreună, și ne-am decide să distribuie produsele sale în Shenzhen zona.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 1.6kg (3.53lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 14cm (7.87in x 5.91in x 5.51in)
Tip De Unitate mulțime (50 buc/lot)
Cerere Iluminat
Conductor Tip Solid
culoare Negru
Nume De Brand SZMTLITE
Tip Y-splitter cablu DC 1 mod de a 3 modalitati
Material De Izolare PVC
Lungime 30cm
Locul de Origine Shenzhen, China
Conductor Material Cupru
Numărul De Model MTL-DC-CB3

Produse similare