HRH 3 in 1 Pavilion corp Plin de Vinil de Acoperire Piele Autocolant pentru Macbook Garda Caz Capacul de Jos pentru Macbook Air Pro 11 12 13 15 Inch Piele

60.52lei

Adauga la lista dorintelor

Laptop Accesorii

Descriere produs


Design De Pavilion Laptop Decal Autocolante

Despre Numărul De Model :

1) vă Rugăm să verificați modelul de Laptop înainte de a cumpăra!

2) Notă: Dacă nu sunteți sigur modelul, vă rugăm să verificați partea din spate a laptop-ul, ai putea vedea modelul (Axxxx) imprimate după cum urmează pic prezentat sau sa ne contactati prin mesaj, vă vom răspunde cât mai repede.

Despre

1 - rezistent la Praf, Impermeabil, Oilproof și cadouri surpriza. 2 - Un aspect impresionant, arată personalitatea ta, oferindu-vă un sentiment nou. 3 - Super-subțire (0,07 mm) și o imagine integra cu logo-ul apple dispozitive 4 - Pot fi îndepărtate cu ușurință și nu lasă reziduuri lipicioase, nu va deteriora suprafețele

5 - Utilizați cel mai bun material de vinil cu o lungă durată și nu dispare. (5-7 ani în aer liber de viață)

Pachetul Inclus: ACD părți = 3 buc (Coperta + Încheietura mâinii Coperta + Capacul de Jos)

Produsul nostru:

* Produsele noastre sunt direct de la fabrica, nu există nici un om de mijloc, nr mare de marcare, astfel încât să putem oferi produse de calitate încă pret foarte competitiv.

1.Acceptam Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. 2.Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3.Dacă nu t checkout am mmediately, rog, așteptați câteva minute și încercați din nou. Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL . (Cu excepția unor țări ) 2. Putem livra comenzi în termen de 1-2 zile lucrătoare după ce plata a fost procesată. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4. SERVICIUL de TRANZIT TIM E este furnizat de operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns . Scopul nostru este satisfactia clientului!

6. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Transport co st este urs atât vânzător și cumpărător în jumătate. 2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#. 3. Vom face Rambursare COMPLETĂ, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vilatudor.ro. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. 2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportat o d returnat în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

3. Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Vilatudor.ro!

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important pentru noi. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Să Ne contactați biroul Nostru de ore sunt : - 10:00-19:30 (GMT +8) de luni până vineri - 10:00 la 15:00 (GMT +8) de sâmbătă Și biroul nostru este închis în zilele de duminică și de sărbătorile legale, Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu, în timpul sărbătorilor

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.28kg (0.62lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 5cm (5.91in x 5.91in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Denumire produse Piele autocolant de Paza pentru macbook air pro retina
Material De înaltă Calitate Detașabile din PVC din Vinil Materia
Pachet Da
Aplicarea Dimensiune Laptop TouchBar13 A1706, Nu TouchBar13 A1708, Retina de 12 țoli A1534, TouchBar15 A1707, Air11 A1370 A1465, Air13 A1369 A1469, Retina13A1425 A1502, Pro15 A1286, Retina15 A1398, Pro13 A1278
Funcția Anti-Zero Dovada De Apă Ulei-Dovada
Suport drop-shipping
Numărul De Model Pentru MacBook Air Pro Retina 11 13 15 inch
Nume De Brand ASR
Dimensiune for macbook air pro retina 11 12 13 15 inch
Produse De Stare Stoc
floare de design Design de pavilion piele autocolant pentru macbook air pro retina
design steagul
Rezistent la apa Da
Pachetul Include A+C+D

Produse similare