150cm latime tesatura de sifon flori mici model poate vedea prin pentru costum fusta-rochie de susținere CH-9917

32.70lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


nume: sifon șirag de mărgele

fără a se întinde

Se poate vedea prin

pentru a face vara femei"haine femei și basma

nevoie de mai multe detalii vă rugăm să ne contactați!

va fi prețul cu ridicata daca iti cumperi o cantitate mai mare!

materialul preț pentru 1meter . dimensiune :length1m*width1.5m

nevoie de mai multe detalii vă rugăm să ne contactați!

@Dacă sunteți în căutarea pentru un anumit element ai vazut pe undeva va rog contactati-ne, ne mai poate ajuta să-ți găsești dorit articol!

@TRANSPORT GRATUIT comanda va fi livrata prin CHINA POST. Livrare ime este în cele mai multe cazuri de la 15 la 40 de zile lucrătoare. Timpul de livrare este in functie de țări individuale de servicii poștale.Vom accepta nici o responsabilitate pentru mărfurile întârziate din cauza serviciilor de Aer Înregistrat Mail sau China Colet sau în orice alte situații de întârzieri care se întâmplă prin faptul că livrările noastre sunt expediate din străinătate.Dacă aveți nevoie de livrarea rapidă vă rugăm să ne contactați pentru a exprima taxele de transport maritim.

@Expres internațional/curier va dura aproximativ 3-7 zile lucratoare la destinație. Vă rugăm să ne spuneți în avansate dacă doriți Expres internațional de transport maritim și suntem bucuroși să vă trimită o ofertă.

@Dacă aveți pentru 150$/USD, vom încerca să-l trimiteți ca transport gratuit cu express, totuși, acest lucru este în funcție de denumirea de țară sau de zonă.

@Orice întrebări cu privire la en-GROS, vă rugăm să ne contactați și veți primi răspuns în 24 de ore, cu o ofertă care sperăm că este pe placul dumneavoastră. Noi vă urez bun venit pentru a avea o privire în magazin pentru produse en-gros și en-gros de reduceri de preț.

@Timpul de producție este, în general, este de 3 până la 7 zile lucrătoare. Pentru mai multe detalii despre plățile și livrare vă rugăm să ne contactați.

@Produsele pe care le trimite sunt atent controlate de către personalul nostru dedicat înainte de a expediat în scopul de a face o achiziție în magazinul nostru una plăcută.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 8cm (5.91in x 5.91in x 3.15in)
Tip De Unitate Metru
Model Tipărite
Material 100% Poliester
Lățime 150cm
Caracteristică Respirabil
Dimensiune 1,5 m latime
Technics Țesute
Tricotate Tip Warp
Tip De Produs Alt Material
culoare marina de fundal, fundal galben, negru, fundal, fundal alb
Tip Koshibo Tesatura
Stil Flori
Nețesute Technics Ac-Perforate

Produse similare