Eudora Armonie Mingea Colier Inima De Steaua Medalion Pandantiv Colivie se potrivesc pentru 20mm Interior Ball Colier Pandantiv Bijuterii Costum

87.16lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Eudora Armonie Mingea Colier Inima De Steaua Medalion Pandantiv Colivie se potrivesc pentru 20mm Interior Ball Colier Pandantiv Bijuterii Costum

Stare: 100% de Brand NOU Farmec Floare stil medalion pandantiv colivie

Dimensiune pandantiv: 20 mm

Material: argint prin galvanizare pe alb cupru

Despre Transport:

Ne va livra coletul prin China Post Obișnuiți de Mici Pachete de Plus ,care are 20-35 zile la țară, acest transport maritim este gratuit, dar fără internaționale număr de urmărire. Dacă pachetul pierdut,ne promit că se vor reîmbarca sau restituire.

Atunci când se adaugă taxa de transport pentru noi,ne va livra comanda internaționale număr de urmărire pachet.

Bucurați-vă de cumpărături. :)

Vă mulțumesc!

De ce ne-ai alege? va garantam-a făcut de înaltă calitate,este de siguranță pentru femeile gravide !

Mai mult Armonie bola/Sarcina mingea/Chime mingea/Copil bola în magazinul nostru,bine-ați venit să faceți clic pe imagine pentru a cumpara-l acum :

1)se Agită, și se va face o vocea plăcută

2)producătorul Inițial

3)cadou Perfect pentru copilul show

4) OEM

Mai harmomy bola chime mingea în magazinul nostru de vanzare, bun venit pentru a

click pe imagine pentru a cumpara-l acum :

Stimate Cumpărător, aceste elemente sunt realizate de fabrica noastra. Punctul nostru este de înaltă calitate. Și noi de design stiluri pentru articolul nostru, și de a le face. În același timp, putem accepta comanda en-gros, și le poate face pe baza noastre de comanda clientului. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare. Vă mulțumesc!

ARMONIE BOLA este o gama de attrctive pandantive conceput pentru mamele însărcinate să poarte scăzut peste burțile lor. Pandantivul are o melodie linistitoare chime, care va calma copilul după naștere.

ARMONIE bola sau Înger apelantului va face un sunet frumos după agitare. Alege din opt opțiuni: amprenta, verde și argintiu carcasa, roz si argintiu carcasa, rosu si argintiu carcasa, argint și argint carcasa, albastru și argintiu carcasa, galben si argintiu carcasa, argint pandantiv inima. Acest frumos pandantiv lucrat manual face un cadou minunat pentru orice mama-a-fi și pot fi purtate înainte și mult după ce se naște copilul. Bola Muzicale Sarcinii Pandantiv este mai mult decât doar un colier, o ajută să bond mama și copilul și să păstreze copilul mângâiat de 20 de săptămâni de pre-naștere până bine după naștere. Colierul poate fi de asemenea folosit ca un azil de colier ca copilul poate juca cu pandantiv păstrarea copilul treaz pentru asistenta.

Ce Soneriei este mingea? (sau a Sarcinii bola)

Originare din Mexic Clopotul ball este un muzical chime prima purtat de către femeile gravide și de odinioară multe generații de Mexican mamele să-și fi jurat cu efect calmant și calmant că Chime mingea a pe copii lor nenăscut, în timpul sarcinii și după naștere.Stimate Client, bine ai venit

Clopotul mingea este conceput pentru a crea un blând moale zvon de sunet în timpul mame mișcare și copilul este relaxat prin aceste clopote până la naștere. Se spune că efectele acestor clopotei lucra în mod eficient pe copil în timpul alăptării, odată ce el sau ea a sosit. Aceleași sunete care odihnit și liniștit copilul tau in timpul sarcinii va avea același efect calmant odată ce ajunge. În același mod în care joacă muzică liniștitoare pentru copilul nenăscut poate linisti si calma, Mexican Bola este, de asemenea, a spus pentru a ajuta în timpul alăptării deoarece copilul se poate juca cu ea whist mama poartă ca un colier și liniștitoare clopotei au același efect fantastic.

Când și cum să folosească Soneria mingea ?

Cu siguranta mai mult de un colier. E cel mai bun cadou pentru orice mama-a-fi, și de suvenir mare pentru mame după ce se nasc copiii, pentru a ne aduce aminte de acele frumoase vremuri. În timpul începutul sarcinii perioadă, mamele pot waer ca un standared sau matineu colier. E cool și sexy. După ce copilul creste mai mare, mamele pot purta colierul de odihnă scăzut pe burta. Începând cu săptămâna a 20-a, bebelusii pot auzi sunetul jurul abdomenului, atunci ei pot juca și bucurați-vă de muzică frumoasă de clopot pandantiv, mamele pot folosi pentru a comunica cu copiii, e atât de uimitor. Te vei simti copilul flutter în burtă. Care va crește legătură între mm și copil. Împreună cu copii creste mai mare, ei vor fi familiarizați cu acea armonie de sunet. În zile mai târziu, copilul se va simți bine și fericit când aud asta. Acest colier poate fi de asemenea folosit ca un azil de colier mult timp după ce copilul se naște. Mama se poate purta Chime bile (Sarcina Bola) de la aproximativ 20 de săptămâni de sarcină, sau de când se simte prima ei flutură mișcărilor de copil. De la acest stadiu, în timpul sarcinii, un copil poate auzi cu ușurință și să distingă sunetele auzite prin mumie? stummy.

Termenii de Serviciu

Transport

1. Elementele sunt gratuite expediate din China folosind par Avion, și ePacket pentru Statele Unite în termen de 1-2 zile lucrătoare.

2. DHL este cel mai rapid de transport maritim. Daca comandati mai mult de anumite cantități, ne va fi livrat prin DHL. Este nevoie de doar aproximativ 3-7 zile lucrătoare.

3. În condiții normale, produsele vor fi expediate within1-de 3 zile lucrătoare de plată. Timpul de livrare este cel mai bun estimat, dar nu sunt garantate datorită diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsele sunt inspectate. Dacă nu primesc articol din cadrul așteptat timp, vă rugăm să ne contactați înainte de orice neutru/ negativ feedback-ul, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 8cm x 3cm (3.94in x 3.15in x 1.18in)
Tip De Unitate mulțime (5 buc/lot)
Greutate Pachet 0.03kg (0.07lb.)
Material argint placat cu cupru
Metale De Tip argint placat cu cupru
Nume De Brand Eudora
Tip De Element Pandantive
Colier MATERIAL Ceara Din Piele/ Lanț
Gen Unisex
Caracteristică New Sosire de moda de Înaltă Calitate Eudora Armonie Mingea Pandantiv
Cușcă de culoare Argint
Numărul De Model K233N20 Medalion Pandantiv Colivie
Forma\model Inima
Fine sau de Moda Moda
Stil Clasic
Pandantive De Tip Slide
colier dimensiune 24/30/45 Inch De A Alege
Tema Copilul si sarcina mami
Funcția Decor și relaxați-vă
dimensiune cusca 20mm

Produse similare