Iarna rusească Adevărată Blană Caldă Copii Seturi de Îmbrăcăminte Fete haine Copii Baieti Jacheta pentru Copii Îmbrăcăminte pentru Copii în aer liber, Costum de Schi

343.16lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Dimensiunea de referință a dumneavoastră! Sedinta foto a obiectului: Matt fuchsia: Jumbo ras foarte gros gât guler guler de sacou în jos Matt: Marina raton guler de blană costum foarte gros în jos jacheta negru Mat: raton guler de blană costum foarte gros în jos jacheta alb Mat: super-fileu real guler de blană groasă secțiunea costum sacou în jos Matt: Rose Red raton guler de blană costum foarte gros în jos jacheta Matt: Violet raton guler de blană costum foarte gros în jos jacheta Everbright Asia Roșu: raton guler de blană costum foarte gros în jos jacheta Matt: vin roșu foarte mare de blană de raton guler îngroșat sacou costum Matt: Champagne Gold super raccoon guler de blană costum foarte gros în jos jacheta negru Strălucitor: raton guler de blană costum foarte gros în jos jacheta de culoare alb Strălucitor: raton guler de blană costum foarte gros în jos jacheta

Transport:

1.Elementele sunt expediate din China sau Rusia, folosind par Avion, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 10 la 35 de zile lucrătoare

2.Timpul de livrare depinde de destinație ,aceasta poate duce până la 35 de zile lucrătoare. (Dacă întârzierile la transport, vă rugăm să ne contactați pentru a prelungi termenul de livrare.)

3.Timp de transport maritim nu inclusiv de sărbătoare și zilele de lucru.

Plata:

1.Acceptam alipay aici.

Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2.Se Întoarce Servicii:

Dacă atunci când nu sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile s-a întors.Mărfurile returnate nu poate spălate andaffect noastre secundare de vânzare de produse,nu vom da în returnabile.

Dacă ne dai revendica produse, puteți să vă păstrați produsul. Vom investiga cauza de bunuri.În cazul în care vânzătorul motive, vom alege o rambursare parțială!Dacă motivul este cauzat de către cumpărător, nu vom returna banii!

FAQ:

Î:există vreun Număr de urmărire pentru postul meu?

O:Da, am livrat fiecare comanda cu Numărul lor de Urmărire, și puteți vizualiza transport staus pe site-ul corespunzător.

Q:sunt un reseller, am dori să cumpere mai multe bucati de articol, ce prețul en-gros?

R:Bună ziua, vă mulțumim pentru cererea dvs., dacă doriți să cumpere cantități mari, vă rugăm să trimiteți e-mail la noi, va vom oferi cel mai bun pret, multumesc!

Cumpărător De Lectură:

1.Cand voi primi produsul, vă rugăm să ne dea un rating de 5 stele, atunci când ne dea rating de 5 stele, pe lângă veni la magazinul nostru pentru a cumpăra bunuri noi vă va oferi un discount.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Greutate Pachet 0.95kg (2.09lb.)
Tip De Unitate bucata
Lungime maneca(cm) Plin
Maneca Stil Regulat
Numele Departamentului Copii
Material Poliester
Gen Unisex
alb rață jos umplere 90% alb rață jos
Tip De Element Seturi
Rezistent la apa -20 la -30 de grade
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Nume De Brand dollplus
Tip De Închidere Fermoar
Model Tip Solid
Guler Cu glugă
Numărul De Model copilul costum de schi
Varsta 18M-8T
Stil Moda
Îmbrăcăminte De Tip Jos & Parkas
Copilul NE-a Dimensiune 2T, 12M, 5T, 6T, 7T, 8T, 3T, 4T

Produse similare