HAPPYBATE MC.JH111.001 Înlocuire Proiector Lampa pentru P1283 X113H P1383W P1383WH X113PH X133PWH Cu locuințe

139.04lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Toate proiector lămpi au luat stricte controale de calitate pentru fascicul de performanță,conexiuni,tensiuni, și run-time,deci, puteți avea încredere să funcționeze impecabil în proiecție. În plus,ne va oferi un 180 de zile de garanție de după serviciu, Dacă aveți orice tehnice,deteriorat, sau alte probleme, vă rugăm să contactați cu noi, ACUM,vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.

Tip : Compatibil cu Lampa de Locuințe (CWH)

Număr parte : MC.JH111.001

Compatibil cu : ACER P1283 X113H P1383W P1383WH X113PH X133PWH

Putere: VIP190W E20.8

Medie de Viata (ore) : 2000 Ore.Ușor de instalat.

Calitatea poate fi garantat și prețul este competitiv.

Garanție de calitate: 180 de zile de la livrare.

Locul de Origine : Shenzhen, China (Continentală) .

A. MOQ: 1bucată-piese

B. timp de Livrare: în termen de 2-3 zile lucrătoare după ce a primit plata

C. Transport: Prin DHL,UPS,FedEx.EMS.China Post.Epacket etc.

D. Pachetului: Fiecare proiector lampa furnizate într-o special ambalate în cutie cu un număr de serie unic.

A. Lampă Originală cu Locuințe (OWH);

B. Originale Goale Lampa (OB);

C. Compatibil cu Lampa de Locuințe (CWH);

D. Compatibil Goale Lampa (CB).

Spuma moale cu dublu carton

A. Ne lăsați feedback-ul pozitiv de îndată ce vă acordați - vă mulțumim pentru ținut de contract. Dorim să vă mulțumim în avans pentru a ne ajuta realiza un 5 star rating de feedback, dacă pentru orice motiv nu doriți să ne dea nimic mai puțin decât perfect de evaluare, vă rugăm să ne contactați, astfel încât să putem vorbi cu tine.

B. vă Rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice feedback negativ sau deschide orice litigiu cu privire la plata. Scopul nostru este de a face sigur că sunt un cumpărător fericit și plăcută la cumpărături cu noi. Deci, dacă aveți orice probleme, vă rugăm e-mail-ne imediat și vă rugăm să ne dea posibilitatea de a le rezolva. Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problema!

A. Elementele vor fi trimise în termen de 24 de ore după ce plata a fost procesată. Comenzile vor fi expediate prin poșta cu scrisoare cu numărul de urmărire

B . Pentru NOI cumpărători - de cele mai multe ori vei primi comanda in termen de 7-10 zile lucrătoare după ce transferul pachetului cu China Post sau Linie Specială.

C . Pentru Non-US cumpărători - de cele Mai multe ori vei primi comanda in termen de 7-15 zile lucrătoare după ce transferul pachetului de HongKong Post. Nu putem garanta timpul de livrare dacă oficiul poștal are orice întârzieri neașteptate din cauza de vacanță, caracterul, obiceiurile, sau alte condiții. Unele țări precum Rusia, Brazilia, sau unele țări Europene poate dura până la 15 zile lucrătoare sau mai mult pentru livrare.

D. bunurile sunt livrate prin curierat local de servicii de Vămuire actele și procedurile sunt gestionate de către curier. Acestea ar putea avea nevoie pentru a contacta, în anumite cazuri, pentru a confirma detaliile de expediere. În cazurile de documente suplimentare necesare pentru vămuire, va vom ajuta cât mai mult posibil.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 12cm x 13cm x 11cm (4.72in x 5.12in x 4.33in)
Detalii Livrare 3zile
Nume De Brand FERICIT BATE
Ambalare 1 unitate în fiecare casetă plată
Tip Inlocuire Lampa Proiector cu Carcasa
Compatibil cu ACER P1283 X113H P1383W P1383WH X113PH X133PWH
Putere 190W
Numărul De Model MC.JH111.001

Produse similare