Aosbos Nou Portabil Izolate masa de Prânz Saci pentru Femei Barbati Copii Alimente Fructe Picnic Tote Sac Cooler Moda Termică Carouri Saci Prânz

32.10lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Aosbos Nou Portabil Izolate masa de Prânz Saci pentru Femei Barbati Copii Alimente Fructe Picnic Tote Sac Cooler Moda Termică Carouri Saci Prânz

Dragul meu client valoros, bine ati venit la magazinul nostru.

Cred că vom oferi cel mai bun preț cu cele mai bune servicii. Sper să ai și tu un fericit cumpărături în magazinul nostru. Orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Atenție :)

1. Vă rugăm să permiteți-1-3cm diferențe datorită măsurare manual, mulțumesc.

2. Din cauza diferitelor calculator ecran sau din alte motive, nu poate fi un pic diferenta de culoare, dar va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini. Multumesc.

Informatii Despre Produs :)

Brand: Aosbos

Material: Oxford(600D Poliester), PVC, RO Aluminiu, EPE SPUMA

Dimensiune: 24*15.5*18cm

Greutate: 0.16 kg

Gen: Unisex

Culoare: carouri turcoaz, violet carouri, carouri galben

Pachetul: 1 x Sac de masa de Prânz

Caracteristici :)

1. Această nouă sosire sac de masa de prânz este spatios si rafinat, potrivit pentru a găzdui diferite tipuri de alimente și gustări. Aceasta vă ajută să păstrați alimentele calde(sau reci) atunci când te duci afară, care este foarte convenabil.

Despre detalii, vă rugăm să consultați imaginile de produs după cum se arată în cele ce urmează. Multumesc.

FAQ Î:Cum pot plăti pentru o comanda? O:Să plătească pentru comanda de pe Vilatudor.ro, vă rugăm să urmați pașii de mai jos: (1) Selectați ordinea și faceți clic pe "Plateste Acum" butonul (2) pentru a Alege metoda de plată preferată de pe pagina de verificare Q:Cum Vilatudor.ro proteja plățile mele? O:Plătiți în siguranță cu cardul de credit, fără a expune datele tale.Atunci când plata on-line, datele dvs. sunt protejate de VeriSign SSL de criptare (cel mai înalt nivel de protecție disponibile în comerț). Tranzactiile sunt întotdeauna garantate de Vilatudor.ro. Q:Cât de mult costă pentru a navei în țara mea? O:Pachetul va fi trimis prin China Post Air Mail, care este transport gratuit. Î:există vreun număr de urmărire de comanda mea? O:Da,am livrat fiecare comanda cu numărul lor de urmărire, și puteți vizualiza starea expediere de pe Vilatudor.ro Contul sau de pe alte site-uri web corespunzătoare. Q:Cum pot urmări comanda? A: După ce am expediat comanda, un număr de urmărire va genera. Puteți urmări comanda la compania de transport maritim-ul cu numărul de urmărire furnizate. Jurnal în Alibaba și a vedea detaliile de urmărire în tranzacții. Î:acest produs veni cu pachetul de vânzare cu amănuntul? O:Ne-au declarat ambalare detalii în descrierea fiecărui produs, vă rugăm să verificați, vă mulțumesc! Q:sunt un reseller, am dori să cumpere mai multe bucăți de produs , ceea ce este prețul en-gros? A:Ne va fi apreciat că, dacă puteți trimite un e-mail la noi, desigur, cel mai bun pret pentru tine.

Feedback-ul 1. Putem să vă asigur că produsele noastre au fost atent verificate înainte de expediere . 2. Sper că puteți să ne dea rating de 5 stele, în timp ce voi primi produsele. Multumesc foarte mult!!! Politica De Returnare 1. Toate produsele care sunt livrate pe piața internă pot fi returnate, atâta timp cât acestea sunt neutilizate și în stare perfectă. 2. Vom plăti pentru taxa de livrare, dacă nu există nici o calitate sau gresit expediere elemente. 3. Vom prelungi termenul limită pentru plata creanței de la 7 zile la 15 zile de la data primirii elemente .

Aosbos Nou Portabil Izolate masa de Prânz Saci pentru Femei Barbati Copii Alimente Fructe Picnic Tote Sac Cooler Moda Termică Carouri Saci Prânz

Izolat termic sac de masa de prânz pentru bărbați, picnic tote sac cooler

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.18kg (0.40lb.)
Dimensiunea Pachetului 25cm x 16cm x 19cm (9.84in x 6.30in x 7.48in)
Tip De Unitate bucata
Potrivit pentru Studenți, Muncitori De Birou, Călătorii
Dimensiune 24*15.5*18cm
Nume De Brand Aosbos
Greutate 0.16kg
culoare turcoaz carouri, carouri violet, galben carouri
Tip 2 Persoane
Compoziția Materialului Oxford(600D Poliester),PVC,RO Aluminiu,EPE SPUMA
Caracteristică Izolat termic sac de masa de prânz pentru bărbați, picnic tote sac cooler
Numărul De Model A818GZ010706EY
Material Poliester
Gen Unisex

Produse similare