NFC Bluetooth Car Kit Receptor Bluetooth Hands-free AUX Ieșire Adaptor Pentru Muzică și Telefonul Mobil

52.81lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


2015 NOU NFC Wireless Bluetooth 4.0, Receptor de Muzică Audio Dongle Handsfree Cu Microfon de 3,5 mm Pentru Masina stereo si Home stereo.

Muzica Atingeți și Du-te Caracteristici: Reda muzica de pe iPhone/iPod touch wireless prin sistemul stereo de acasă sau stereo masina ta. Reda muzica wireless de până la 33 de metri. Reda Muzica de pe iPhone/iPod touch Wireless Prin sistemul Stereo de Acasă sau stereo masina ta . Bucurați-vă de confortul de o conexiune fără fir în timp ce ascultați melodiile preferate. Cu inovatoare Receptor de Muzică Bluetooth, puteți aprecia un sunet superior de vorbitorii de acasă în timp ce controlul de redare de la confortul de canapea. Spune la revedere de la hassle de cabluri, docuri, și leagăne, și să se joace pe iPhone sau iPod touch wireless prin sistemul stereo.Cu tehnologia Bluetooth 4.0, veți obține fiabile, de înaltă calitate a sunetului. Caietul de sarcini: Bluetooth v4.0 cu EDR pentru o performanță wireless superioară Suport A2DP, APTX,CLASA 1&2 Primește până la 33 de metri de Două Link-ul: puteți conecta două dispozitive Bluetooth în același timp Compatibil cu toate dispozitivele activate cu A2DP stereo Bluetooth Iutput Tensiune: 5V NFC Compatibilitate: Bluetooth NFC funcție de împerechere a fost testat (sau raportate de către utilizatori ca și de lucru), cu un Mai de telefoane: Observație: Instalare de la Robinet-și-Pereche Aplicație (sau orice alte NFC Bluetooth predarea app compatibil cu NFC Forum Caietul de sarcini) este necesară pentru sistemul de OPERARE Android versiunea 4.0.x, în ciuda hardware NFC sprijin prin telefon. Atingeți-și-Pereche aplicație poate fi descărcat gratuit din Google Play Store. Telefoanele care au fost modernizate la 4.1/4.2 (Jelly Bean), nu necesită instalare app pentru NFC Bluetooth. Ce este inclus: 1 x Receptor de Muzică Bluetooth cu Cablu 1 x 3.5 mm-to-3.5 mm cablu 1 x manual de utilizare 1 x Incarcator ( incarcator Auto sau incarcator casa(SUA/UE/marea BRITANIE) ca ai alege )

Transport:

Dispeceratul va fi amenajat în termen de 24-72 de ore după ce plata dvs. este terminat verificarea de către Vilatudor.ro, EMS:7-14 zile,DHL/UPS:4-7 zile,China post:15-30 de zile, în scopul de a reduce impozitul,vom declara ca "cadou "cu valoare scăzută,orice import de taxa pe tine.

Plata:

Atunci când face plata prin escrow,banii tăi sunt depozitate în siguranță în contul dvs. de bani este eliberat numai la noi după confirmarea de livrare

FAQ:

Toate produsele sunt plecat prin stricte de testare înainte de expediere,toate fotografiile expuse sunt 100% reale,clienții noștri de service este gata să vă ajute oricând , cu Scopul de a crea o experiență plăcută la cumpărături pentru tine ,ne-am angajat furnizarea de calitate de top și servicii de calitate tot timpul.

Mandat Si Returnare:

Un an de garanție este prevăzută,dacă vă simțiți dezamăgit cu elementul, acesta trebuie să fie returnate în starea lor originală, de restituire sau de schimb, cumpărătorul să plătească pentru costul de transport maritim,vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide orice litigiu,ne pasă de fiecare cumpărător și va face eforturile noastre de a rezolva orice problemă de bun mod de afaceri, satisfactia ta este întotdeauna prioritatea NR. 1.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 12cm x 12cm x 5cm (4.72in x 4.72in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.13kg (0.29lb.)
Tip De Unitate bucata
Articol Greutate 0.15kg
Element Dimensiune 3 cm*3 cm
Caracteristici Speciale NFC Wireless Bluetooth 4.0 Primi
Nume De Brand Siquoie
Tip De Material Plastic
Tip De Element Car Kit-Ul Bluetooth
Numele Modelului DTNC01
Nume Culoare Negru

Produse similare