Stiluri mixte (Două Găuri) Acrilice tv cu Argint, Rasina Spate Imitație de Bijuterii de Cristal Margele DIY Concluziile

20.39lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Transport gratuit (cu excepția îndepărtate țări) : Sub $199 comanda a fost trimis prin China Post Air Mail; Peste 199 de dolari pentru a fost trimis prin EMS/FedEX/DHL,dacă comanda de peste 150 de dolari,alegeti CPAM opțiune,va vom trimite coletul prin EMS/FedEX/DHL( cu excepția de la distanță countrices,plz contactati-ne ).

Multumesc Foarte Mult!!!

Culoare: Aleatoare de culoare mixt ( uita-te la poze )

Material: Acril

Dimensiune: alege

......

TRANSPORT

1. Elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce vom verifica plata.

2. Spune-mi te rog adresa ta de curent după plata în termen de 1-2 zile; în caz contrar, ne va livra elementul bazat pe Escrow adresa, astfel încât asigurați-vă că acesta este corect.

3. Înainte de a comanda vă rugăm să ne contactați pentru a confirma preferat metoda de expediere. În mod normal, este nevoie de 10-20 de zile lucrătoare de sosire prin China Post Air Mail, și durează 3-10 zile lucrătoare de către EMS/FedEX/DHL.

4. Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire. Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare atunci când nu primi produsul la timp. Dacă nu primiți produsul în termen de treizeci de zile, vă rugăm să ne contactați, și apoi mă va ajuta să-l urmăriți.

Restituiri

Dacă doriți o rambursare, pentru a elementului defect sau alte probleme de calitate, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile după ce ai obținut. taxa referitoare la intors corespondență ar trebui să fie depășit de unul singur.

Feedback-ul

Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi. Dacă sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să lăsați feedback-ul. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ. Putem lucra împreună pentru a rezolva orice diferend.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Pachet
Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.08kg (0.18lb.)
Numărul De Model 1513
Fine sau de Moda Moda
Culoare mixt color
Tip De Element Margele
Locul de Origine Zhejiang, China (Continentală)
Diametru Exterior 14mm
Dimensiune alege
Ambalare Sac de OPP
Articol Greutate 50g
Material Acril
Nume De Brand Starflalling Cântec
Element De Forma Marchiza Forma
Articol Diametru 8mm/10mm/15mm/13*18mm/18*25mm/25mm

Produse similare