Broderie albă Tabelul Runner Elegant Dantela Tacamuri pentru Sala de Mese Restaurant Cafenea Petrecere de Nunta, Event Catering, Decor P6

45.98lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Micul Croitor Studio

Ne vom concentra pentru a oferi elegant de Afaceri uniforme și Acasă Textile produse de înaltă calitate pentru clienții din întreaga lume.

Am putea oferi distribuitori și angrosiști condiții mai bune. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. - Descriere-Cumpara 2 a Obține un Plus de 10% (Cumpara 2 sau mai multe aceleași elemente vor primi un plus de 10% off automat) Alb Elegant Broderie Dantela Tabelul Runner.

Potrivit pentru Masa Decor de sala de Mese, Cafenea, Restaurant, Bistro, Restaurant,Petrecere de Nunta, Event Catering, Crăciun și alte Sărbători,etc.

Cadouri frumoase pentru Crăciun și Sărbătorile de asemenea. -- Poze -- -- Transport --

Transportul va fi aranjat de îndată ce plata dvs. a fost confirmată de Vilatudor.ro. În mod normal, este nevoie de 15-35 zile livra la tine.Numărul de urmărire va fi trimis cât mai repede. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii permite pentru toate taxele vamale suplimentare și taxe.

- Feedback-ul&Return -- feedback-ul Dvs. este foarte important pentru noi.Dacă vă place produsele și serviciile noastre,vă rugăm să ne dea de cinci stele și feedback-ul. Dacă aveți orice probleme cu acest produs,ne-ar aprecia dacă ați putea să ne contactați în primul rând în loc de a deschide disputa imediat. Ne sunt disponibile pe Chinezi timp de lucru și se dau rambursare dacă este vina noastră. ----------------------------------- Vă mulțumesc foarte mult și vă doresc o zi frumoasă!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 25cm x 25cm x 25cm (9.84in x 9.84in x 9.84in)
Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Tip De Unitate bucata
Utilizarea catering
Nume De Brand Micul Croitor Studio
Dimensiune 50*180cm, 50*210cm, 50*250cm, 50*280cm, 50*90cm, 50*120cm, 50*150cm, 50*70cm, 50*50cm
Material Poliester / Bumbac
Numărul De Model P6
Model Tipărite
Technics Tricotate
Model Tip Fără sfârșit

Produse similare