En-gros de 100buc Amestecat Stiluri si Dimensiuni Inele de Moda Femeilor Om Unisex Gotic Argint Inel de Metal Punk Motociclist Bijuterii

69.00lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Descriere Produs:

Material: Metal

Culoare: Argint

Dimensiune: Dimensiune Mix

Cantitate: 100buc (Ne trimite stilul și dimensiunea aleatoriu, caseta de afișare nu sunt incluse)

Transport:

Transport gratuit pentru greutate totală mai mică de 2 kg prin China Post Air Mail

o. Am expediat produse prin UPS, EMS, DHL, și China Post Air Mail

b. Timpul de livrare

1. EMS, DHL express shipping iau, de obicei 7-10 zile de lucru care valoarea comenzii ajunge la mai mult de $100.00

2. China Post Air Mail, de obicei, durează 15-25 zile la țară. Dar asta e motivul pentru care ea are o astfel de luminos preț.

3. Vă rugăm să înțelegeți că nu putem controla timpul de tranzit, în special în timpul de vacanță, f lumina întârziere sau de condițiile meteorologice.

Dacă aveți nevoie de ajutor selectând un mod rapid și de încredere companie de transport maritim, vă rugăm să ne contactați direct, iar noi vom face tot posibilul pentru a ajuta.

Notă:

o.Taxe de Import,impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

b.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare.

Politica De Retur:

7 zile de bani înapoi / 2 săptămâni schimb

Produs returnat nu trebuie să includă numele dvs., adresa, produs, în timpul zilei de telefon, cum ai plătit, și dacă vi se solicită o restituire sau de schimb. Dupa ce a revenit articol, va vom returna clientului la prețul elementului (excluzând costurile de transport ).

Contactati-ne

Eu sunt parteneri de încredere și prieteni pentru afaceri pe termen lung, putem livra produsul cu un serviciu de calitate-preț pe care te poți baza.

Dacă sunteți interesați să lucreze cu noi, nu ezitati sa ne contactati pentru produs, pret, transport, declarații vamale sau a altor nevoie de ajutor...ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților.

Compania Introduce:

Compania noastră furnizează diferite tipuri de bijuterii. Design-ul nostru sunt foarte bune si moda, se vinde bine pe piața din SUA, Europa de piață și Australis piață. Noi avem propria noastră fabrică și camera de probă. Putem produce conform tine de design si de probă.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 2cm x 3cm x 4cm (0.79in x 1.18in x 1.57in)
Tip De Unitate lot (100 piese/lot)
Greutate Pachet 0.47kg (1.04lb.)
Metale De Tip Din Oțel Inoxidabil
Gen Unisex
Stil Casual/Sport
Material Metal
Forma\model Schelet
Tip De Element Inele
Inele Tip Inel De Cocktail
Fine sau de Moda Moda
Ocazie Petrecere
Numărul De Model C21
Setarea Tip Nici unul

Produse similare