Noi Arrivel Bronz Antic Placat cu Bază plată Cercei Stud se Potrivesc 8 MM Urechea Cui Cercel Tavă Bijuterii DIY 50 buc/pachet-10040308

30.28lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Element: Aliaj Franceză Maneta Înapoi Cercei Gol/De Bază,Butoane, Se Potrivesc Pentru Sticlă Cabochons

Cantitate: 50 BUC

Rama dimensiune: 8 mm

Material: Alama

Culoarea cercel gloante oarbe sunt bazate pe imagini.

Plumb Și Nichel Gratuit

Puteți alege culoarea pe care doriți, atunci când aveți nevoie de ele, ne puteți spune culoarea de care aveți nevoie în ordine.

Fotografia produsului:

Certificat: avantajele Noastre: 1. Stoc mare pentru rapid de transport maritim la costuri mai mici. 2. De înaltă calitate cu preț mai mic. 3. Pentru proba & cantități mai mici este ok. 4, Fiabile de calitate asigurată. Serviciu 100% Satisfacție de Garantare: 1) Garantează calitatea acestuia (Excelent manager și inspector de calitate pentru a Verifica produsele inainte de livrare) 2)100% de calitate și de garanție de satisfacție. 3) Rezolva problema în termen de 48 de ore. 4) feedback-ul Dvs. ne va ajuta perfect la serviciile noastre. 5) Trimite noi stiluri pentru clientii vechi. 6) Ta sastisfication este fericirea noastră! Doar e-mail-mă, dacă nu sunteți mulțumit cu oricare dintre produsele mele va de cel mai bun de a rezolva toate problema pentru tine. 7) 100% Rambursare Credit 100% 100% Inlocuitor 100% De Schimb. Feedback-ul și de Soluționare a: ar Trebui să găsești ceva te face nefericit, vă rugăm să contactați-mă înainte de a părăsi negativ/neutru feedback-ul sau de deschidere a litigiilor. Vom rezolva problema pentru tine prietenos și rapid. Contactati-ne va fi cel mai bun mod de a rezolva problema. Apreciem experiența dumneavoastră de cumpărături, suntem mereu încercarea de a face mai bine. Dacă sunteți mulțumit cu tranzacția noastră, vă invităm călduros lăsați feedback-ul pozitiv.

Vă mulțumesc pentru înțelegere și cooperare

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.095kg (0.21lb.)
Tip De Unitate mulțime (50 buc/lot)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 5cm (5.91in x 5.91in x 1.97in)
culoare bronz antic
diametru interior 8 mm
Numărul De Model 10040308
Element De Lungime 0cm
Caracteristicile Produsului Plumb și Nichel gratuit
Tip De Element cercel gloante oarbe
Lățime Produs 0inch
Articol Greutate 85g
Înălțime Element 0cm
Metale De Tip Aliaj De Zinc
Constatările De Bijuterii Tip Cercel
Articol Diametru 0.8cm
Material Alama

Produse similare