30ML de aur airless plastic sticla lotiune cu airless pompe pot fi folosite pentru Cosmetice de Ambalare 20buc/lot

131.17lei

Adauga la lista dorintelor

Unelte & Accesorii

Descriere produs


Culoare:aur Mat

Greutate:35g

Capacitate:30ml / 20ml

Despre Dimensiunea Descriere:

Dimensiune: poate exista o mica abatere, acesta este un fenomen normal! În plus, culoare, grosime și greutate ar putea fi un pic diferit din diferite loturi. O parte din produsele de culoare va fi diferit de fotografie. Vă rugăm să fiți conștienți de aceste probleme înainte de a trimite comanda. Vă mulțumim pentru înțelegere. atunci când vă cumpărați aceste produse, va rog sa ma sfatuiti culoarea de sticlă, în cazul în care clientul nu indică culoarea de sticlă, le vom trimite la întâmplare. multumesc mult pentru colaborare!

Despre Articol :

Corpul de sticla este de aur , Aceasta este o foarte profesionist în căutarea de ambalaj pentru produsul dumneavoastră. Această sticlă va împiedica produsul intra in contact cu oxigenul în timpul utilizării pentru a păstra ingredient activ și să mențină termenul de valabilitate. Pompa de Pulverizare Sticla va ajuta pentru a minimiza deșeurile ca produsul este împins în sus de la pompa prin intermediul unui disc. Materialul este sigur și curat.

PLATA:

Vom accepta ESCROW ȘI TT

Vă rugăm să nu câștig înainte de a obține noastră a confirma.(vom confirma costul în funcție de actualizare rata de schimb și costul de transport de marfă după ia comanda)

Despre Transport :

Vom trimite produsele noastre de către EMS,DHL,UPS, despre costul de transport de marfă ,este doar o referință , costul de transport de marfă este doar format, vă rugăm să verificați cu servicii on-line înainte de a comanda. de obicei, real costul de transport de marfă va fi mai mic decât automată format pe web. înainte de a plasa comanda, vă rugăm anchetă ne ,Vom încerca să vă oferim cea mai bună ofertă .după livrare ,va vom trimite numărul de urmărire .

Timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

Restituire/Rambursare:

Niciodată nu vom accepta nici un motiv de restituire. Rambursare condiția ca mai jos:

A. Produsele sunt deteriorate atunci când cumpărătorul deschide primul cutii, să Ia o fotografie show la vânzător în termen de 3 zile, va vom returna valoarea odată ce ajunge dovadă reală de cumpărător(în termen de 3 zile de când cumpărătorii dovada)

B. Cantitatea este lipsa. Arată-ne doar video de când ai deschis cutia, ne arată cantitatea nu conta. Va vom restitui la cerere valoarea imediat. (în termen de 3 zile de când cumpărătorii dovada).

C. Dacă cumpărătorul obține elementul greșit, te rog arata-ne poza ca dovada. După ce ne-am sunt de acord cu privire la cererea, vă rugăm să se întoarcă înapoi la noi în termen de 30 zile. vom retrimite elementele corecte după obține elemente returnate. De asemenea, vom avea grijă de înlocuire costul de transport maritim.

NOTĂ: Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și numărul de ordine dumneavoastră.

Va vom returna integral suma adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, după atât Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de pe Ali express. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

Feedback-ul:

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Pentru controlul calității facem inspecta personal pentru fiecare element înainte de expediere. Toate produsele sunt 100% noi si verificate.

Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!Sperăm să dezvolte un puternic, pe termen lung, reciproc avantajoasă relație cu tine.

20ml UV mat auriu airless acrilice sticla lotiune NE$ 22.26 /lot

10 piese / lot

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 1.2kg (2.65lb.)
Tip De Unitate (20 piese/lot)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Element Sticle Returnabile
Dimensiune 35g
Greutate 35g
Capacitate 30ML
Numărul De Model WY-L730
culoare aur mat

Produse similare