7.0 Inch Comprimat Atinge ZCC-1948-V2 163x99mm 30pin Tablet PC Capacitate Panou de Ecran Tactil

42.71lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Element detalii

Numărul de Model: 7.0 inch comprimat atinge ZCC-1948-V2 163x99mm 30pin

Descriere Produs

Atunci când achiziționați mai mult de un articol, vă rugăm să adăugați-le la cosul de cumparaturi pentru a beneficia de reducere.(nevoie de contact agent de vanzari)

După ce face o comanda (sub multe tipuri de culori),vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi ,informându-ne ce culoare ai nevoie. Multumesc

Bine ati venit la S. Mita Internaționale magazin online

Deoarece este nevoie de aproximativ 25-45days sau mai mult prin China Post e-Mail, și, de asemenea, nu pot găsi detalii de transport maritim de informatii de pe Web, vă rugăm să nu deschideți un litigiu, până să ne contactați. Daca sunt urgente,atunci vă rugăm să alegeți DHL sau alte express! Vă mulțumim pentru dvs. de înțeles!

Articole nota:Foarte important pentru tine!

Vom marca articole ca "Probă" sau "Cadou" cu mai mică valoarea produsului, astfel încât pentru a vă ajuta să reduce sau de a evita GST sau SARITURI sau alte Taxe de Import.

Garanție Termeni Si Politica De Returnare:

Nu avem dotare o Garanție pentru aceste bunuri

1. Despre lipsă/piese defecte, vă rugăm să ne anunțați, nu mai târziu de 7 zile după ce primiți element și vom aranja re-expediere a elementului.

2. Cumpărătorul trebuie să ne e-mail pentru schimb de notificare înainte de a se întoarce articol, cumpărătorul va suporta transportul si manipularea taxă și elementul trebuie, de asemenea,

3 .Fie în cutie și pachet foarte bine atunci când se întorc de la elemente.

4. Dacă Prezinte litigiu, fotografia trebuie să cu ușor de rupt autocolant, care au sigla companiei ( S. MITA )

Toate piesele vor fi testate înainte de livrare ,nu suntem responsabili pentru orice probleme cauzate de neprofesionist funcționare.

Rambursarea va fi facuta de indata ce vom obține piese de schimb, taxa de Transport este nerambursabil. Retrimiterea taxa va fi plătită de către cumpărător.

Transport & Manipulare:

*Produsele vor fi trimise în termen de 2-5 zile lucrătoare, după confirmarea de Plată.

1. Expediem produsele prin China post airmail/HK Post Mail . Timpul de livrare este de aprox. 7 - 25 de zile lucrătoare pentru cele mai SUA / marea BRITANIE / AU destinații.

2. Noi nu suntem responsabili pentru transport timp de tranzit. Aceste informații sunt furnizate de către transportator și exclude sfârșit de săptămână și de sărbătorile legale. Rețineți că timpul de livrare poate varia, în special în perioadele sau în condițiile meteo-climatice.

3. Cumpărătorul sunt pe deplin responsabili pentru orice internaționale, impozite și taxe taxe, care poate percepe la livrare. Vă rugăm să contactați oficiul poștal local pentru a determina estimat impozitele și taxele de serviciu.

Customer Service:

*Suntem siguri că toate vândute mărfuri sunt noi și elemente. vom verifica toate produsele înainte de a trimite.

Feedback-ul :

Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Va costa doar 1 minut. Vă mulțumesc foarte mult!

Suntem de lucru foarte greu pentru a vă oferi cu 5 STELE, Servicii pentru Clienți . Ne lăsați feedback-ul pozitiv de îndată ce vom primi feedback-ul pozitiv de la tine. Deci, dacă există o problemă cu comanda dumneavoastră să ne contactați, astfel încât să putem face dreptate!

Dorim să vă mulțumim în avans pentru a ne ajuta realiza un 5 star rating de feedback, dacă pentru orice motiv nu doriți să ne dea nimic mai puțin decât perfect de evaluare, vă rugăm să ne contactați, vom face meu cel mai bun pentru a satisface nevoia ta. Suntem în prezent

efectuarea de modificări pentru a îmbunătăți serviciul nostru pentru clienți și va folosi feedback-ul dvs. pentru a obține chiar mai bine.

Lucrăm de luni până sâmbătă, vă vom răspunde în 24 de ore, în Căutarea expeditor pentru a dvs. de contact. Multumesc foarte mult.

P. S.: nu sunt fotograf profesionist, astfel încât imaginile nu sunt foarte delicate, dar toate produsele sunt de brand nou și original, cu excepția unor ecran lcd panou pentru dispozitive industriale care de multe ori ne explica care este folosit sau nu. Multumesc

Profund vă mulțumim pentru feedback-ul după ce mărfurile mulțumit de tine foarte mult! Multumesc din nou

==Vă doresc cumpărături plăcute==

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 18cm x 15cm x 13cm (7.09in x 5.91in x 5.12in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Dimensiunea Ecranului 7~10 Inch
Tip Ecran Ecran Capacitiv
Numărul De Model 7.0 inch comprimat atinge ZCC-1948-V2 163x99mm 30pin
Compatibil Marca pentru Tomtom,GPS,Tableta PC,MID,ramă foto Digitală
Tip De Produs Tableta Touch Panel
Nume De Brand SMITATECH

Produse similare