[Transport gratuit] Colorate din PVC Metal Extensie de Păr Cuier ,Umeraș Pantaloni Colierul (12 Piese / Lot)

141.54lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Acest frumos, de calitate Hangerworld de Bază Clemă Gâfâi Cuier este pentru stocarea tuturor pantaloni și fuste. Acesta dispune de o rotire 360 grade cârlig să stea articole cu ușurință pe orice dulap rod, un puternic mecanism de prindere și uluc clemă de suprafață, care oferă o siguranță, fără riduri așteptare.

Colorate Acoperite cu PVC Metal Extensie de Păr Cuier,Umeraș Pantaloni Colierul (12 Piese / Lot) Dimensiuni: L25*H16 cm potrivesc pentru: pantaloni și fuste de Culoare: Negru,cerneală albastră,gri,albastru Material: metal+pvc Greutate: 170g

Umeraș Pantaloni Detalii Imagini:

Noastre Atractive : (1) de Înaltă calitate și preț rezonabil (2) putem oferi cel mai bun preț bazat pe condiții egale în China (3), Suntem foarte gravă și vânzători profesioniști,vă asigur că putem avea o cooperare foarte perfect (4) Suntem dispuși să construiască beneficii reciproce pe termen lung și relații de afaceri cu toți clienții Detalii de Contact Nume: Matt Edwin

Managerul comercial ID : cn1001153091 Cumpărătorii sunt bine ați venit să ne contactați. De Satisfacție a clienților vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare. Ne-am angajat să o satisfacție de 100%. Plată 1. Plata integrală trebuie să fie plătite în termen de 7 zile de la plasarea comenzii.

2. Vom face livrare de bunuri în termen de 3-5 zile lucrătoare de la primirea de plată.

3.Cumparatorul este responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor. Iar bunurile vor fi Marcate ca "cadou" sau "proba" pentru clearance-ul vamale ușor și mai puțin responsabil.

Transport și Predarea 1 Dacă oferim transport gratuit, comanda va fi livrata prin HONGKONG POST AIR MAIL sau China Post air mail în termen de 14-17 zile. 3. EMS nostru este de preferat metoda de transport maritim de asemenea. Între timp,UPS, DHL,Fedex,TNT sunt disponibile. De asemenea, puteți alege de ei, dar trebuie să adăugăm costul pe prețul de cumpărare.

2. Asigurați-vă că pentru a lăsa numărul de telefon, atunci când completează informațiile cumpărător.

3.Puteți verifica mărfurile în cazul în care este în tranzit prin urmărirea NR . Note 1. Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare crezi că este necesar. 2. Timpul de procesare pentru o anumită ordine variază în funcție de tipul de produs și statutul de stoc. Cea mai mare parte, timpul de procesare poate fi de la 3 la 15 zile lucrătoare. 3. În site-ul nostru toate produsele sunt obiect material fotografii, pentru că imaginea mașină, lumină intermitentă, tehnologia de fotografie precum și personal computing demonstrație și deci, pe diverse motive, parțială mărfuri demonstrat culoarea poate cu obiect material anumite aberatiilor cromatice, culori atinge toate materialele obiect. Feedback-ul 1.Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Se va lua doar 1 minut. 2.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumesc!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (12 piese/lot)
Greutate Pachet 1.9kg (4.19lb.)
Dimensiunea Pachetului 40cm x 40cm x 7cm (15.75in x 15.75in x 2.76in)
Material Metal+pvc acoperit
Greutate 170g
Dimensiune L25*H16 cm
Utilizare Îmbrăcăminte
culoare Negru,cerneală albastră,gri,albastru
Nume De Brand Hangerlink
costum pentru fusta,pantaloni

Produse similare