DIYSECUR cu Fir de 5 Inch Rear View Monitor Monitor Auto + Ccd Înapoi din Spate, din Față Vedere Laterală Cam pentru Sistem de Asistență de Parcare

157.41lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


5 Inch Masina de mers înapoi Camera Kit Inapoi la Masina Monitor LCD Display Sistem de Parcare

Cea mai bună soluție pentru masina ta inversa sistem rezistent la apa HD CCD vedere din spate aparat de fotografiat auto 5 metri cablu video de Înaltă calitate TFT LCD monitor

2 canale intrări video

Ușor de instalare

5 inch Pliabil TFT LCD retrovizoare Monitor Auto pentru Camera DVD VCR

Odată ce masina ta este echipat acest dispozitiv compact și la modă video sistem invers, lumea din spatele masinii nu te mai deranjez! Ce e mai mult, vă puteți bucura de video care vine de la DVD etc multumesc pentru cele 2 intrări video.

Aproximativ 2 Intrări Video:

Două intrări sunt ambele intrari video, una albă pentru camera de mers inapoi, iar cel galben pentru alte echipamente video de intrare, cum ar fi DVD video de intrare.

Ca unitate poate afișa doar o intrare video la un moment dat. Când camera video pentru mers înapoi este conectat la masina ta e lămpii de marșarier cablu de alimentare, atunci când inversa auto, camera video pentru mers înapoi va fi pornit, iar monitorul va afișa alb de intrare video al cărui semnal vine de la camera video pentru mers înapoi.

Atunci când mașina este inversarea terminat, camera video pentru mers înapoi este oprit, monitorul va afișa galben de intrare video din nou.

5" monitor, dimensiuni compacte cu lucios caz de design pentru un look de lux; Un singur buton pliabil cu funcția pentru operare ușoară, mai bună protecție atunci când neutilizate; Conecta până la 2 camere pentru multi-direcție vedere; comutare Automată între 2 intrări video, suport Video2 inversarea prioritate; de ventilație și față-verso paster de design pentru o mai bună element de protecție; 5 m extensie cablu video pentru conectare ușoară cu aparate foto; Compatibilitate cu orice CCTV/masina de mers înapoi camere video, DVD playere auto

Camera:

Acest CCD spate / fata / lateral vedere rezistent la apa/Color camera poate fi conectat cu cei din masina DVD player sau de la oglinda retrovizoare.

Cu acest produs, puteți să vă parcați mașina cu ușurință, rapid și în condiții de siguranță.Acesta va fi mult mai sigur pentru incepatori sau chiar șoferii profesioniști.Ca nu stii niciodata cand un accident va avea loc.Poți doar să se pregătească pentru cel mai rău.

Senzor CCD cu high-definition, calitate garanta

420TV linii de rezoluție, cu unghi de vizualizare larg

Iluminare scăzută a senzorului permite satisfăcătoare vederea pe timp de noapte chiar și fără IR noapte viziune funcție.

Acesta poate fi ușor de montat pe mânerul de masina din spate capota sau alt loc adecvat.

6M Extins Cablu Video PENTRU GRATUIT.

Introduceți "R". Oglinda de la masina Monitor în mod automat retrovizoare imagine

Introduceți "N" sau "D". Masina Monitorul nu afișează imagini sau afișează AUX imagine Video.

Cu acest produs, puteți să vă parcați mașina cu ușurință, rapid și în condiții de siguranță.Acesta va fi mult mai sigur pentru incepatori sau chiar șoferii profesioniști.Ca nu stii niciodata cand un accident va avea loc.Poți doar să se pregătească pentru cel mai rău.

Caietul de sarcini:

Monitor:

Monitor: Digtal TFT LCD Dimensiune Ecran: 5 inch, Format: 16:9 Putere: 3W Alimentare: DC12V Video: 2AV intrare auto comutator mers înapoi Sistem: PAL / NTSC auto-comutare de Contrast: 350:1 Pixel: 480 * 234

Camera:

Camera tipul de imagine: Înaltă performanță color CCD rezolutie Orizontala: 420TV Linii Utila iluminare minimă: 0.05 Lux Gratuit unghi de vizualizare: 120 ° rezistent la apa: IP67 rezistent la Șocuri: 10G ieșire Video: 1.0 Vp-p75 alimentare: DC 12V sistem Video: NTSC / PAL

NOTĂ: vă vom trimite imaginea în oglindă pentru vedere în spate, în mod implicit, dacă aveți nevoie de non-imagine în oglindă vă rugăm să ne lăsați un mesaj sau să ne contactați atunci când aveți achiziționa un produs.

Lista de ambalare:

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.7kg (1.54lb.)
Dimensiunea Pachetului 25cm x 15cm x 10cm (9.84in x 5.91in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Linia Directoare No
Lungimea de Cablu Video 6M
Video Două modul de intrare video
Material Lentile Plastic
Nume De Brand DIYSECUR
Tipul De Alarmă Vehicul De Rezervă Camere
Fir sau Wireless Sârmă
Shell Material Din Aliaj De Aluminiu
sistemul PAL / NTSC
Tip De Material Din Oțel Inoxidabil

Produse similare