Moda Drăguț animal de Companie Mic Câine Ham cu Vesta de Haine și Mașina de Siguranță Centura de siguranță Lesa 7Colors Reglabil Câine Masina Ham Pentru Câine Cățeluș

68.63lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


3366910762906867 Confortabil Câine Haine NOI 12.90 dolari /bucata US $ 8.52 /bucata US $ 11.00 /bucata NOI 9.00 dolari /bucata US $ 9.99 /bucata US $ 8.00 /bucata US $ 4.19 /bucata US $ 8.47 /bucata US $ 7.04 /bucata US $ 14.16 /bucata

Informatii Despre Produs:

Dimensiunea Diagramă:

Folosind instrucțiuni : Pune acest produs, atunci cârlig pe de o parte a centurii de siguranță. În cele din urmă, conectați o altă parte din centura de siguranță soclu .

Funcții sau avantaje: Masina de provizii, pentru a evita animalele de companie care rulează în jurul valorii de a distrage atenția șoferilor, dar, de asemenea, să ofere mai multă securitate pentru animale de companie atunci când de conducere .

Detalii Produs:

Transport Termenii:

Timp de transport maritim: promisiunea Noastră de timpul de livrare este de 2-5 zile lucrătoare, dar cele mai multe dintre comenzile pot fi trimise în termen de 1-2 zile după ce am primit plata dvs. Dacă timpul de expediere este în prelungiri, vom comunica cu dumneavoastră în timp.

Metoda de transport maritim: Cum de a alege metoda de transport maritim? În mod normal este decis de greutatea produsului, taxa de transport si timpul de livrare. Mai jos sunt câteva sfaturi pentru tine de a alege metoda de livrare.

(1).Economia transport: (prețul produsului este mai mică de 5 dolari) Dacă prețul produsului este mai mică de 5 dolari, Ne va livra elementul cu Economie de Transport (De exemplu: China Post Obișnuit Pachet Mic Plus),este Transport Gratuit și va dura aproximativ 16-35 zile pentru a ajunge, dar 35-60 zile pentru caz excepțional și, de asemenea, nu de urmărire informații. Desigur, puteți adăuga un pic de bani pentru a alege standard de transport maritim pentru informații de urmărire și mai puțin timp de livrare.

(2).Epacket: (prețul de element este mai mult de 5 dolari) Dacă prețul produsului este mai mare de 5 dolari și locația dvs. este în țările de mai jos, Epacket este recomandat pentru tine, este Transport Gratuit sau într-o mai mică reducere de marfă și se va duce 7-30 de zile pentru a ajunge. Statele UNITE ale americii, Canada, Norvegia, Australia, Franța, Germania, marea Britanie, Israel, Arabia Saudită, Ucraina, Rusia, Hong Kong, Coreea de Sud, Malaezia, Singapore, Turcia, Austria, Belgia, Elveția, Danemarca, Ungaria, Italia, Luxemburg, Olanda, Noua Zeelandă, Polonia, Suedia, Finlanda, Irlanda, Portugalia, Mexic. Unele de referință termenul de livrare (doar estimat, nu garantat): 5-10 zile lucratoare pentru Australia/ Marea Britanie /Asia Țară 7-15 zile lucrătoare de la Canada /Statele Unite ale americii 10-20 de zile lucrătoare de la Rusia/Franța/ Spania/Europa Țara 15-35 zile lucrătoare de la Italia/Africa de Sud/Guyana franceză (depinde strict de Control Personalizat)

(3).Livrare Standard :( prețul de element este mai mult de 5 dolari) Pentru alte majoritatea țărilor, Standard de Transport, cum ar fi China Post Air Mail este recomandat pentru tine, este, de asemenea, Gratuit de Transport maritim sau într-un mic discount de transport de marfă și puteți urmări articol cu informațiile de urmărire, se ia, de asemenea, despre 16-35 Zile pentru a ajunge, dar 35-60 zile pentru caz excepțional. Dacă doriți mai puțin timp de livrare, puteți plăti mai mulți bani pentru transportul Maritim Accelerate, cum ar fi EMS sau UPS.

(4). Transportul Maritim accelerate Dacă aveți o limită de timp cerințele de logistică, doriți să ia elementul mai repede. Sau pentru produse speciale, cum ar fi peste 2kgs sau inclusiv bateria, puteți alege transportul Maritim Accelerate, cum ar fi EMS/UPS de Transport maritim, Este nevoie de 5-15 zile pentru a ajunge.

"Excelent", După-Vânzare De Servicii:

Vom avea satisfactia ca durata de viață a întreprinderii. Suntem un profesionist de brand nou accentul pe "Calitate China Made" . Va oferim Produse de Bună Calitate și de Bună Servicii post-Vânzare pentru tine. Dacă aveți orice întrebare despre produsul sau serviciul nostru, vă rugăm să trimite un mesaj la noi. Vom răspunde la tine și pentru a rezolva problema cât mai curând posibil.

Feedback-ul:

Dacă sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru, vă rugăm să lăsați Plin de Stele și feedback bun de la noi .Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, și ne va încuraja face mai bine și mai bine în continuare. Multumesc!!!

Politica De Retur:

Puteți returna produsele pentru orice probleme de calitate sau daune în termen de 15 zile după ce a primit elemente., și vom rambursa, (Pentru prejudiciul elemente, aveți nevoie pentru a trimite masaj la noi pentru instrucțiuni atunci când primiți elemente).Pentru alte motive, vă rugăm să contactați cu noi, în primul rând și vom fi înapoi la tine în termen de 24 de ore (cu excepția week-end) și pentru a rezolva problema pentru tine, cu înlocuire sau de compensare. Vă mulțumesc!

Garanție Și Întreținere:

Noi oferim o garanție de un an pentru produsele noastre, având în vedere cazul special al diviziei internaționale de retail, noi oferim diverse tipuri de garanții mod, bazat pe o bună comunicare și coordonare între vânzător și cumpărător.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Dimensiunea Pachetului 25cm x 25cm x 20cm (9.84in x 9.84in x 7.87in)
Material Oxford
Sezon Toate Anotimpurile
Caracteristică Căptușit,Separatiste,Eliberare Rapidă
Dimensiune S,M,L,XL
Model Solid
Tip Câini
Lesa Caine De Tip De Bază Lese
Nume De Brand Bayppy
Guler Tip De Bază Gulere
Câinele Tip De Cablaj Vehicul Hamuri

Produse similare