1500w 1,5 kw undă sinusoidală Pură putere invertor off-grid de 12v, 24v, 110v 120v 220v 230v dc intrare pentru curent alternativ

805.06lei

Adauga la lista dorintelor

Surse De Alimentare

Descriere produs


Caietul de sarcini pentru 1500W undă sinusoidală pură invertor de putere

Produse Caracteristică:

De înaltă Transforma eficiență, start rapid;

Pur sinusoidală de ieșire;

Softstart funcție;

Puternică adaptabilitate și stabilitate;

Cu automata supra-curent și ieșire scurt circuit de protecție pentru a evita deteriorarea echipamentului;

În condiții de siguranță și de încredere cu construit în siguranță;

Funcția detalii:

ATENȚIE:

1. Dacă adresa este de zonă de la distanță prin DHL sau FedEx,atunci va vom trimite către alte express

2. Putem jos un preț de mai puțin de taxe vamale atunci când de transport maritim, vă rugăm să lăsați valoarea produsului vrei să declare, în caz contrar,ne vom declara de experiența noastră; și nu vom suporta tariful de mare costul,cumpărătorul trebuie să poarte responsabilitate de către ei înșiși.

3. Clienții din Brazilia, vă rugăm să lăsați CPF numărul sau CNPJ număr, în caz contrar, compania de transport maritim va refuza la transport;

Multumesc pentru vizita magazinul nostru si pentru produsele noastre! Atunci când face comanda, vă rugăm să rețineți următorul aspect:

1. Vă rugăm să lăsați-ne exact tensiunea de ieșire(AC100V sau 110V sau 120V sau 220V sau 230V sau 240V), frecvență ( 50Hz sau 60Hz), și de ieșire soclu (US sau UK sau Germania sau Universal sau Australia sau Franța), astfel încât să ne putem trimite produsele perfecte.

2. Vă rugăm să lăsați clar de livrare de informații, în special pentru numărul de telefon și numele persoanei de contact.

Plata:

1. Acceptam Alipay, West Union, T/T,

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3. Dacă nu puteți verifica afară imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.

Livrare:

1. Va garantam pentru a navei în termen de 48 de ore de la confirmarea plății (cu exceptia sarbatorilor).

2. Timpul de livrare este de aprox. De la 7 la 15 zile lucrătoare (exclus sâmbătă și duminică, Sărbătoare Publică) pentru cele mai NOI/marea BRITANIE/AU destinații .

3. EMS express shipping, de obicei, durează 3-7 zile lucrătoare depinde de țara livrate. Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente, intarzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport maritim.

4. În scopul de a asigura că primiți comanda scutite de impozit la import, noi va declara ca un CADOU cu o valoare mai mică. Acest preț mai mic nu reflectă prețul total plătit sau de valoarea de piață a produsului și nu se aplică în țări cu diferite reguli tarifare. Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

5. Vă rugăm să ne contactați dacă nu-l primească peste peste 4 săptămâni , vom rezolva această problemă într-un timp foarte scurt.

6. Toate produsele noastre vor fi livrate către cumpărător este Ridicata Alibaba adresa te rog confirmă adresa ta de pe Alibaba înainte de a licita. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta. Noi nu suntem responsabili pentru orice neregulă sau imposibilitatea de adrese.

Feedback-ul:

1. Depindem de Alibaba reputație și de satisfacție a clienților pentru a reuși. Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

2. Dacă vă plac articolele mele vă rugăm să lăsați-mi un feedback bun. Acțiunea ta ne va ajuta să oferim lapte și pâine. Eu voi face la fel pentru tine.

3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice negativ de feedback-ul neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.

Retur:

1. Noi oferim 1 ani garanție . Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile de la livrare.

2. Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, în scopul de a beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri.

3. Dar taxa de transport și de asigurare, nu este rambursabil.

4. Produsele returnate după 7 zile de la livrare sunt eligibile doar pentru reparații.

5. Cumpărătorul este responsabil pentru toate costurile de transport suportate.

Contact:

1. Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 24 de ore .

2. Vă rugăm să lăsați un mesaj în Comerț, Manager

3. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde cât mai curând posibil . Dacă ne e-mail și nu auzi un răspuns, vă rugăm să e-mail din nou prin sistemul Alibaba ca uneori serverele noastre de mail au erori.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 5.8kg (12.79lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 42cm x 26cm x 10cm (16.54in x 10.24in x 3.94in)
Tensiune De Intrare DC 12v 24v 48v
Tensiunea De Ieșire AC 100v 110v 120v 220v 230v 240v
Tip De Ieșire Single
Dimensiune 42*26*10cm
Greutate 5.8kg
Tip DC/AC Invertoare
Frecvența De Ieșire 50Hz/60Hz
Tip Soclu Universal, SUA, marea britanie, Franța, Germania, AU
Putere De Ieșire 1500W
Numărul De Model TEP-1500W

Produse similare