2018 Nouă Dungi Fete de Agrement Pantaloni de Primăvară Fete Casual Copil Alb Dungă Neagră pantaloni Pantaloni pentru Copii Fete de Bumbac Blugi

53.65lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


2016 Nou Mickey Copii Blugi pantaloni Primavara-Vara Fete blugi Baieti draguti pantaloni denim pantaloni pentru copii fete denim jean

Garanție Garanție

Toate ofertele noastre sunt susținute de 100% satisfacție de garantare. Dacă nu există nici o problemă de calitate pentru bunuri după ce ați primit, vă rugăm să ne contactați în primul rând, și vă rugăm să luați o fotografie de la noi, după ce am confirmat, va oferim o rambursare completă sau schimb sau retrimite.

Q&A

Q: Daca nu am primit bunuri, ce pot face?

A: În caz de normal, dacă încă nu ați primit bunurile, după interval de timp rezonabil, va rugam sa ne contactati, va oferim o rambursare completă pentru tine, și vă rugăm să nu lăsați feedback-ul rău, postul este în afara controlului nostru.

Q: Ce metoda de plata o poti face?

O: Escrow nostru este de preferat metoda de plată, care este de securitate pentru tine. În plus, toate Card de Credit majore, T/T etc sunt acceptabile.

Q: Dacă am plasat comanda mare, există vreo reducere?

A: Da, mare comanda va reducere mare. Dacă doriți să plasați comanda mare, puteți trimite un mesaj la noi, va vom oferi cel mai bun pret noastre.

Q: Are prețul include taxa de import?

A: Nu, prețul nostru este nu sunt incluse taxele de import și a taxelor vamale. Vom face mărfuri cu valoare mică, trebuie să responsabilă pentru import dacă țara dumneavoastră este necesar.

Feedback-ul

Satisfacție și feedback-ul este foarte important pentru noi. Sperăm că vă puteți lăsa feedback-ul pozitiv și 5 stele . Dacă sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre, dacă orice nemulțumire, vă rugăm să ne dea o oportunitate de a rezolva problema înainte de a părăsi un feedback negativ, suntem absolut de înțeles starea ta de spirit atunci când a primit prost parcelă, în special de așteptare atât de mult timp, vom încerca noastre cele mai bune pentru a oferi cele mai bune servicii pentru tine.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 5cm (7.87in x 7.87in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Numele Departamentului Copii
Stil Casual
Material Bumbac
Tipul De Talie Mid
Spălat No
Copilul NE-a Dimensiune 3T, 4T, 5, 6, 7
SE POTRIVESC PENTRU Băieți Și Fete
Avantaj De bună calitate și de moda
Se spală Mediu
Model Tip Geometrice
Dimensiunea chinez 100-140
Pantaloni Stil Pantaloni Casual
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Nume De Brand bangbangxing
Tip De Închidere Talie Elastic
Se Potrivesc De Tip Vrac
Recomanda preț de vânzare cu amănuntul USD50
Tip De Element Blugi
Sezon Toate Anotimpurile
Gen Unisex
Culori Albastru
Numărul De Model DDL011

Produse similare