HISMITH Mare Sex Vibrator lungime 24cm diametru de 5,6 cm de Pula Inodor Silicon Flexibil Penis ventuza Puternica Scula Jucarii Sexuale pentru femei

71.70lei

Adauga la lista dorintelor

Jucarii Sexuale

Descriere produs


Faceți clic pe Imaginea de mai Jos,Alege Mai multe Atașamente/Accesorii Add Pe Masina de Sex: faceți Clic pe Imaginea de mai Jos,Mai mult Sex Mașină de Seturi pentru Tine de A Alege:

HISMITH Mare Sex Vibrator lungime 23cm diametru de 5,6 cm de Pula Inodor Silicon Flexibil Penis ventuza Puternica Scula jucarii Sexuale pentru femei

Descriere Produs:

Dreaming de o lung, gros, vânos penisului? HISMITH este gata pentru a satisface orice nevoie.

Ascultă!E Făcut din luxos buna din silicon medical de calitate.Non-toxic și odorlessness și au FDA Semn de Înaltă și joasă temperatură-rezistent(-85°F~390°F),în timp ce nu este ușor de deformare.

Un voinic ventuza de la baza lui vă permite să explorați chiar mai multe poziții pentru penetrare când montați-l la suprafață netedă, plană de alegerea ta.

1.Are un fel de miros? Ca un miros de plastic? -Putem promite este confectionat 100% din silicon medical de calitate ,astfel încât nu există nici un miros . 2.Are ventuza de muncă bine? -Ventuza funcționează foarte bine, puteți suge pe perete,masă,birou etc. 3.Trebuie să utilizați un prezervativ pe ea? -Producător de obicei sugerăm să utilizați un prezervativ pe orice jucărie sexuală pentru siguranță și pentru a prelungi durata de utilizare, dar nu este necesar . 4.Este ambalaj discret? -Vă rugăm să nu vă faceți griji, ambalajul este discret, vom folosi doar "masaj" sau "Jucărie" cuvinte în loc de numele real al produselor. Nu va fi nici cuvinte despre "sex" nici în lista de ambalare, nici pachet. 5.Cât de repede este de transport maritim? -Dacă trimite coletul prin e-Mail,Federația rusă timp de livrare 15-25 de zile,statele UNITE ale americii alege ePacket 7-10 zile, Europa și America,Australia 15-25 de zile,în alte țări 25-45 de zile. Dacă trimite coletul prin Expess,Toate contories timp de livrare 3-7 zile. 6.Ce ar trebui să folosesc pentru a curăța în mod corespunzător această jucărie? -Pentru a curăța jucării, vă sugerăm să folosiți apă caldă și un săpun antibacterian care nu conține alcool sau acetonă în ingrediente. Puteți folosi, de asemenea, toy cleaner fără alcool.Vă rugăm să asigurați-vă că elementul este complet uscat (aer uscat sau de a folosi un împrumutat gratuit pânză) înainte de depozitarea produsului. Prima dată curățare, nu se poate steriliza la o masina de spalat vase, dar nu este recomandat pentru a face acest lucru în mod repetat, pentru a evita deteriorarea vibrator.

C0234 carne vibrator așa cum se arată mai jos foto

C0233 carne vibrator așa cum se arată mai jos foto

C0235 carne vibrator așa cum se arată mai jos foto

C0236 carne vibrator așa cum se arată mai jos foto

Flexibilitate Si Aspirare Puternic

Instrucțiuni De Curățare

1. Utilizarea Toy Cleaner să-l spele 2. Clătiți cu apă caldă 3. Se usuca cu un towal sau aer uscat 4. Pune-l într-un loc uscat

1.Vom folosi Escrow de plată. Escrow suporta Card de Credit, Western Union, Transfer Bancar etc.

2. Pls face plata în termen de 3 zile de la efectuarea comenzii.

1. Vom livra produse prin EMS, DHL, UPS, TNT, China Post sau Hong Kong Post.

2. Comenzile procesate în termen de 24-48 de ore de verificare de plată.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

8. Timp De Livrare:

(Alte țări sau zone îndepărtate poate dura mai mult.)

1. Oferim 12 luni Garantie limitata de Producător pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și /sau utilizate în mod abuziv după primire).

2. Dacă aveți orice probleme cu produsul primit, vă rugăm să ne anunțați în termen de 7 zile de la primire. Vă rugăm să ne contactați înainte de a trimite articole înapoi! Dacă problema există într-adevăr, o înlocuire sau o rambursare este disponibil după ce vom primi elementele in bunuri condiție.

1.Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.

2.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

3.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele.

Masturbari Vagine Cupa Artificial Pizde

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.68kg (1.50lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 8cm (7.87in x 5.91in x 3.15in)
sex shop Faloimitator
Material Silicon
Dimensiune Length
Starea 100% nou
Numărul De Model C0233
Caracteristică Inodor,Mare Fraier
adult jucarii sexuale penis artificial sex
Tip De Element penis artificial
Produse Pentru Sex silicon vibrator
Penis adult sex produsele
culoare carnea
Sugestiv Sexual No
Vibrator realist ventuza penis artificial
Nume De Brand HISMITH

Produse similare