6/12/24buc 30 de centimetri coloanei Vertebrale 340/500 Carbon Săgeată cu Alb și Negru Culoare pentru Recurve/Arcuri Compound de tir cu Arcul de Vânătoare

49.82lei

Adauga la lista dorintelor

Camping & Drumeții

Descriere produs


Coloanei vertebrale: 340

Diametru exterior: 7.6 mm

Insider diametru: 6.2 mm

Lungime ax:30 Cm

Lungime totala: 80cm

Greutate: aproximativ 24,5 g /pc

Coloanei vertebrale: 500

Diametru exterior: 7.8 mm

Insider diametru: 6.2 mm

Lungime ax: 30 Cm

Lungime totala: 80cm

Greutate: aproximativ 34g

Putem livra coletul prin DHL, EMS, China Post, Singapore Post și alte metode.

Cumpărătorii sunt responsabili pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor. putem scrie "probă" sau "cadou" pe ambalaj pentru a evita unele le dacă cumpărătorul a cerut.

Pachetele vor fi trimise în termen de 2-4 zile lucrătoare de la efectuarea plății. dacă aveți orice cerințe speciale cu privire la comanda sau pachetul, vă rugăm să ne observe inainte de plata, sau ne va folosi implicit de pachete.

Coletele expediate prin China Post și Singapore Post, de obicei, dura 3-5 busines zile pentru a arăta lor de urmărire informatii on-line. Puteți urmări coletul informații-te on-line cu numărul de urmărire, sau cere-ne pentru ajutor.

Poate exista o mica eroare cu privire la mărime sau de culoare între produsele primite și fotografii on-line, pentru că de diferite dimensiuni și culori monitor. dacă sunteți un cumpărător serios și așteaptă 100% la fel, vă rugăm să ia în considerare înainte de cumpărare.

Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și de serviciile noastre, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa un 5-star feedback-ul, care e foarte important pentru alți cumpărători și noi.

dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback negativ sau de a deschide un litigiu, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema ta, ca retrimite unul nou sau restituire. vom aprecia dacă ați putea lua în considerare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Pachet
Dimensiunea Pachetului 85cm x 15cm x 10cm (33.46in x 5.91in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
culoare 6pcs coloanei Vertebrale 340, 12buc coloanei Vertebrale 340, 24buc coloanei Vertebrale 340, 6pcs coloanei Vertebrale 500, 12buc coloanei Vertebrale 500, 24buc coloanei Vertebrale 500
Dimensiune XL
Tip De Buzunar, Multi Instrumente
Nume De Brand Desert&Fox

Produse similare