N16 de Înaltă calitate Câine Mare Coarda de Tracțiune Mare Lesa Caine nylon Țesute mare Companie coarda produs pentru câini Explozie dovada Lesa Câine

28.74lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


N16 de Înaltă calitate Câine Mare Coarda de Tracțiune Mare Lesa Caine nylon Țesute mare Companie coarda produs pentru câini și a Exploziilor de Mare Câine Lesa

Caracteristică:

Mână de tricotat,confortabil,rezistent la uzura,Stil, potrivite pentru rază scurtă de control de câini

Caietul de sarcini:

Nume produs:Explozie dovada-un singur pas

Material:Nylon

Culoare:Rosu,Albastru,Negru,Armata verde,Negru+Albastru,Rosu+Negru,Rosu+Albastru

Dimensiuni:M: (L*W= 40*2.5 cm ) / L: (L*W=70*2.5 cm)

Neight greutate: M: 210g L: 245g

Potrivit pentru mediu și câini de talie mare

Pachetul include:

1*Câine lesa

Despre noi:

Produse: Toate produsele noastre sunt utilizate Eco-friendly și în condiții de siguranță materiale, și ne-am stricte proceduri de control al calității. Astfel încât să puteți odihni asigura calitatea produselor noastre.

· Reduceri: comanda Mare reducere mare, deci, dacă aveți de a cumpăra o cantitate mare, va putem oferi un pret foarte competitiv. Dacă vrei să știi mai multe despre discount, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

· Asigurați-personalizat/OEM: Suntem fabrica, deci OEM/face Personalizat este binevenită. Dacă oferta de design, putem produce elementele pe care doriți.

·Fabricarea mai multor tipuri de produse pentru animale de companie, cum ar fi animale de companie haine, animale de companie transportatorii, accesorii pentru animale de companie, gulere pentru animale de companie și așa mai departe.

·Bine ati venit pentru a vizita fabrica noastră și avem nevoie de sugestii prețioase.

Acorde o atenție la:

Plata:

Vom accepta Escrow,Western Union,Transfer Bancar.

Transport: Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.

Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori. Nu putem garanta timpul de livrare pe tot internaționale shipmentsdue la diferențe în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.

Politica Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Pentru Prietenii Mei Dragi: Poate va intereseaza alte produse și suntem apreciind că susținerea dumneavoastră, întrebări, vă rugăm să nu ezitați să contactați serviciul nostru on-line oricând.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 21cm x 11cm x 14cm (8.27in x 4.33in x 5.51in)
Întinde scară M=50cm/L=70cm
Dimensiune 40CM, 70CM
Material Nailon
potrivit Câine
Loc de Original Dongguan.Chian(Continentală)
Nume De Brand Hai animale de Companie
Tip Câini
Model Solid
Stil Sport/Antrenament
culoare Rosu/negru /albastru / Armata verde /rosu si albastru/rosu si negru /negru & albastru
Gen General
Lățime 2.5cm
Sezon Toate Anotimpurile
Caracteristică explozie dovada

Produse similare