WINLIFE Bumbac Amestec Fibra de Covoare Decorative Zona Covoare Pentru Camera de zi/Dormitor Intrare Preș Noptiera Covoare Carpete Lavabile

32.66lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


WINLIFE Bumbac Amestec Fibra de Covoare Decorative Zona Covoare Pentru Camera de zi/Dormitor Intrare Preș Noptiera Covoare Carpete Lavabile

Material: Poliester

Dimensiune: 45*70CM/60*90CM/60*130CM/60*180CM

Pachetul inclus: 1 Bucată Mat

Caracteristici:

De Brand nou și de înaltă calitate.

Notificare:

Vă rugăm să permiteți-1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare și asigurați-vă că nu minte înainte de a comanda.

Vă rugăm să înțelegeți că culorile pot exista aberatiile cromatice ca plasarea diferite de imagini.

Sfaturi Cald

Nota 1: 1 Inch=2,54 CM; 1 CM=0.39 Inch. Nota 2: din Cauza diferitelor loturi care produc, pot exista abatere de 2----3 CM pentru elemente. Nota 3: Culorile de pe monitorul calculatorului pot fi ușor diferite de produsul real culori, în funcție de setările monitorului. În scopul de a vă asigura că primiți comanda scutite de impozit la import,noi va declara ca un "CADOU" cu o valoare mai mică. Acest preț mai mic nu reflectă prețul total plătit sau de valoarea de piață a produsului și nu se aplică în țări cu diferite reguli tarifare. Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Ne va livra pachetul termen de 2-4 zile lucrătoare după ce plata a fost procesată. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa și numărul de telefon sunt corecte înainte de cumpărare. Vă rugăm să nu ne dea 1 sau 2 Scor Scăzut pe transport, ca ne-a expediat element de repede, dar de transport maritim de peste mări depinde de mulți factori. Am expediat prin China Post Air Mail,EMS,FedEx sau DHL la nivel mondial.

Toate formele de plată nevoie pentru a merge prin Escrow; metode de Plată: (toate card de credit de plată va trece prin Escrow); După ce ați cumpărat produsul, un e-mail cu procedura de Verificare va fi trimis la comanda adresa de e-mail. De asemenea, puteți faceți clic pe "Checkout sau să Plătească Acum" buton pentru a finaliza plata.

Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi , dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul activ. Dacă există unele probleme, vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru, ne va oferi soluții pozitive~

Să Ne contactați, vă Rugăm să folosiți numai Vilatudor.ro mesaj sa ne contactati; Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail si va vom raspunde cat mai repede posibil.

Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile de la livrare; cumparatorul este responsabil pentru toate costurile de transport în loc; Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, în scopul de a beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 80cm x 50cm x 30cm (31.50in x 19.69in x 11.81in)
Greutate Pachet 1.2kg (2.65lb.)
Tip De Unitate bucata
Stil Modern
Nume De Brand WINLIFE
Technics Masina De Facut
Forma dreptunghi
Loc Salon
Utilizarea Acasă,Hotel,Dormitor,Decorative
Model Tip Cu dungi
Dimensiune 450MM x 700MM, 600MM x 1300MM, 600mm x 900mm, 600MM x 1800MM
Material Bumbac
design Aubusson
Se Spală Stil Curatare Uscata/Aspirator

Produse similare