12*35mm 635nm 638nm 3.5 mW Portocaliu Roșu Punct/Linie/Cruce Diodă Laser Modulul

28.91lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Detalii

Vă rugăm să păstrați lentilele curate pentru a face fascicul laser clar și luminos.

Înainte de a continua cu laser activități de BRICOLAJ, vă rugăm să citiți despre informații tehnice în primul rând și de a proteja ochii inainte de raze laser.

Asigurați-vă că operatorul are experiență în optica de BRICOLAJ sau de testare.

Informații Suplimentare

Model

635ML(60)-3-1235

Putere De Ieșire

3mw

Lungime de undă

635nm

Tensiune De Lucru

2.8-3.6 V ( 3.0 v recomand)

Temperatura De Lucru

+10~+40centidegree

Laser Forma

Linie

Focusable

Da

Material și Culoare

Metal

Obiectiv

Plastic

Dimensiuni

12*12*35mm

Plata:

1. Metoda de plată pe ESCROW

2. Card De Credit

3. Alte moduri de plată etc pe Ali-și exprima sprijinul

Transport & Livrare

Există două metode de transport maritim pentru tine de a alege atunci când a verifica afară. Transport gratuit este Air Mail (serviciu poștal), sistemul poștal va face livrarea. Expres transport este de EMS, DHL sau UPS. Vom alege compania pentru tine, în funcție de disponibilitatea serviciului.

1. Implicit de servicii de transport maritim pentru toate posturile de peste $10 este China Post sau Hong Kong Post Air Mail cu un număr de urmărire: un număr de urmărire este folosit pentru e-mail de urmărire starea și este o asigurare în același timp. Pentru sub 10 dolari nu va avea astfel un număr de urmărire.

2. Puteți urmări dvs. de e-mail, deși national post în termen de 3 zile după plată și un număr de urmărire este prevăzută de postul de stare de notificare e-mail de la laserlands. De exemplu: NE USPS. Va vom trimite numărul de urmărire pentru dvs. prin intermediul dvs. de e-mail .

3. În termen de 3 zile lucrătoare de interne timp de manipulare odată eliminate de plată primite.

4. 7-21 zile lucrătoare pentru livrare pentru NOI destinații de pe orice comenzi și 7-29 zile lucrătoare pentru livrare la orice destinații Internaționale pentru poștă aeriană.

5. Pot exista unii factori care pot întârzia livrarea (pentru vamă, vreme etc.) Dar nu vă faceți griji. Vom 100% restituiri când 30 de zile lucratoare de la expediere sunt confirmate. Vă rugăm să ne plătească din nou atunci când îl primiți după aceea.

6.>1mw laser pot fi confiscate de către marea BRITANIE, AU vamal. Lasere peste 5mW sunt interzise în unele țări, vă rugăm să citiți legile inainte de a plasa comanda. Noi nu suntem responsabili pentru vamale dețin sau încălcare a legii.

7. Nu livrăm în Italia, India, Africa și alte țări pentru un risc ridicat de e-mail pierdut.

Întoarce & Înlocuiri

3 Luni: 3 luni (de la o zi de transport maritim), dacă orice problemă se întâmplă cauzate de elementul în sine, vă rugăm să NU-l demonteze. Îl poți returna în ambalajul original la noi. Vom repara sau schimb unul nou pentru tine și veți plăti doar pentru amândoi mod de transport.

3 Zile: Dacă-ți place cu adevărat elementul-am trimis la tine, atunci când ai primit coletul vă rugăm să-l întoarcă înapoi la noi în 3 zile (din ziua de primire). Putem aranja rambursare pentru tine și taxa de 25% pentru servicii și taxa de manipulare bazat pe costul total al produsului.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Plug Type Nici unul
Numărul De Model N/A
Stil Lumina de Scena DMX
Ocazie Divertisment La Domiciliu
200000137 200003832,200003832
Nume De Brand laserlands
culoare dot, 20 gradul linie, linia de 45 grade, 90 de grade linie, 110 linie de grad, gradul 5 de linie, 36 linie de grad, de 60 de grade cu linia, 110 grad de cruce, de 5 grade cruce
Tip De Element Etapă Efect De Iluminare

Produse similare