Laijie Auto fără Fir Camera retrovizoare Pentru Renault Master 2010~/ HD CCD Viziune de Noapte, Auto Reverse Camera foto de Parcare / NTSC

117.77lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


HD de Înaltă Definiție / CCD Viziune de Noapte / rezistent la Apă / Lentile Unghi Înlocui Una Din Lămpi plăcuță de Înmatriculare / Cu Parcare Linii de Referință / Conector RCA se Potrivesc Pentru Renault Master Duba (L1H1 / L2H2 / L3H2 / L4H2 / L4H3) 2010~2015 se Potrivesc Pentru Renault Master L2H2 Combi 2010~2015 se Potrivesc Pentru Renault Master Microbuz 2010~2015 Brad Pentru Renault Master TPMR 2010~2015 Nu se Potrivesc Pentru Renault Master furgon / Master Șasiu / Pickup Master / Master Secours Nautique

Înlocuiți-o lumină de inmatriculare instalare

Mai Multe Fotografii Clare De Referință 1. Standard 2. Viziune de noapte accesoriu

Set 1: Pentru DVD Auto (RCA)

Set 2 : Pentru Monitor Auto (RCA)

Set 3: AUX Set

Instalarea Diagramă de conexiuni Descriere: Această Mașină de Culoare Camera din Spate este un OEM design de înaltă calitate de culoare camerei. Cu High-definition unghiuri largi de vizualizare și de bun rezistent la apa funcții, ajuta la reducerea incidentelor și accidentelor. Oferta, nu poți obține un produs mai bun la acest pret. Caracteristici Cheie: 1 .De înaltă definiție și 170 de grade unghiuri largi de vizualizare 2. cu bine funcția de rezistent la apa. 3. Aplicabile varietate de Vehicule: masina, camion, RV, mini-van, etc 4. Rezolva problema de rău auto retrovizoare cu efect, poate ajuta la parcare și reducerea incidentelor și accidentelor. 5. Suport NTSC sistem TV 6. Cu eleganta si design modern, acest aparat foto este foarte popular 7. Fabricat de înaltă calitate și material durabil 8. Interfața sa simplă și design modest și de dimensiuni mici nu atrag atenția. Caietul de sarcini: 1.Pixeli: NTSC: 720* 480 2.Putere: DC12V 110mA 3.Unghi de vizualizare: 170 grade 4.Senzor de imagine: CCD1/3 5.TV sistem: NTSC 6.Rezolutie orizontala: 520 linii TV 7.Obiectiv: 18.5 mm 8.Sync. Sistem: intern 9.S/N Ratio: >48Db 10.Obturator Electronic: 1/60 la 1/100,000 secunde 11.Ieșire Video: 1.0 Vpp, 75Ohm 12.Balans De Alb: Auto 13.Apă-dovada: IP67 14.Video Lungime Cablu: aproximativ 6m Pret si Pachetul include : Set 1: 1 x CIP CCD Masina din Spate Vedere aparat de Fotografiat ( Sau 4 LED-uri de Noapte Viziune Accesoriu ) 1 x transmițător WIFI 1 x receptor WIFI ( RCA Pentru Masina DVD ) 1 x manual de Utilizare Set 2: 1 x CIP CCD Masina din Spate Vedere aparat de Fotografiat ( Sau 4 LED-uri de Noapte Viziune Accesoriu ) 1 x transmițător WIFI 1 x receptor WIFI (RCA Pentru Masina Monitor ) 1 x manual de Utilizare Set 3: 1 x CIP CCD Masina din Spate Vedere aparat de Fotografiat ( Sau 4 LED-uri de Noapte Viziune Accesoriu ) 1 x transmițător WIFI 1 x receptor WIFI (AUX Pentru GPS ) 1 x manual de Utilizare

Sfaturi De Cumpărături

Despre Plata:

Vom accepta cele mai populare metode de plată prin intermediul Vilatudor.ro ESCROW.

Despre ambalare:

Pachetul real de bunuri pot fi diferite de imagine,

Dar vă rugăm să fiți siguri, Produsele sunt la fel,

Ne-am alege doar o mai cost-eficiente costul de transport maritim, pentru a vă oferi un preț mai mic.

Despre Transport:

Transportul va fi amenajat în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata este eliminat atâta timp cât cumpărătorul de informare și adresa de livrare este confirmat. Vă rugăm să furnizați dreptul de post cod și număr de telefon valid, pentru a evita întârzierea în livrare.

1) Noi, de obicei, nava de Transport Gratuit / Vilatudor.ro Standard de Transport maritim sau Posta Aer Înregistrat Mail , DHL, EMS, ARAMEX --- vom alege cel mai economic mod de printre ei pentru tine.

2) nu Vom livra la APO/FPO, P. O BOX adrese.

3) zonă de la Distanță, taxă excluse , pentru adresele menționate în zone îndepărtate de pe DHL / UPS-ul, va fi perceput un plus de 30 dolari SUA .

4) Brazilia, Rusia, clienții vă rugăm să selectați EMS, astfel încât s-ar putea trece prin vamă mai repede.

5) Mijloc Ușor de Țări, Țări Africane, vă rugăm să selectați ARAMEX mod de transport maritim.

6) Arabia Saudită clienții trebuie să arate copy/înșelătorie de receptor ID-ul guvernului vamale.

Taxă De Import:

NU suntem responsabili pentru ORICE taxe, Vom încerca noastre cele mai bune pentru a ajuta cumpărătorii noștri pentru a minimiza riscul de a plati taxele.

Reveni și de Garanție:

Toate produsele sunt de brand nou direct din fabrică. În cazul în care primiți un element defect, vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile după semnul de pe chitanță. Va vom returna sau înlocui.

Oferim UN An Garantie de Fabrica (accesoriile nu sunt incluse).

Despre Feedback-Ul:

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.35kg (0.77lb.)
Tip De Unitate Set
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Linia Directoare Da
Tensiune Standard, 4 LED Night vision
Tip De Material ABS
Material Lentile Sticla
Tipul De Alarmă FATA
Lungimea de Cablu Video 6M
Nume De Brand Laijie
Shell Material Plastic
Fir sau Wireless Wireless

Produse similare