24buc Dia 22mm Pentru Dremel Perie Abrazivă nețesută Metal, Lemn, Ceramică Lustruit Slefuire Perii Instrument de Putere Accesorii

21.84lei

Adauga la lista dorintelor

Instrumente

Descriere produs


Astăzi Oferte Oferte End în: 01 Zile la ora 23 : 59 : NE$ 28.69 NE$ 28.25 NE$ 23.56 NE$ 14.50 NE$ 6.52 NE$ 6.19

NOTIFICARE

Ar trebui să știi înainte de a comanda: În scopul de a salva de mult costa pentru tine, ne oferă posibilitatea de transport gratuit methord : China Post Obișnuit Pachet Mic Plus. Dar nu orice număr de urmărire și instabil timp de livrare. Dacă sunteți de urgență, pls alege alt mod de transport maritim. După ce nu a primit pachetul dupa 60 zile de China Post Obișnuit Pachet Mic Plus, doar contactati-ne si va vom oferi rambursare completă atâta timp cât nu deschide disputa pe noi. Sper că putem avea o colaborare win-win. Acum bucurați-vă de cumpărături!!!

DESCRIERE

24buc Dia 22mm Perie Abrazivă nețesută Metal, Lemn, Ceramică Lustruit Slefuire Perii Instrument de Putere Accesorii

Nume: Non-țesute Perie

Modul Nr: 8014+8015

Culoare: Verde/Maro

Shank Dimensiune: 2.35 mm

Dia: 22mm

Greutate: 0.11 kg

Pachet:

12pcs Verde nețesută Perie +12buc Maro nețesută Perie

Aplicație:

1.Din oțel inoxidabil perie de sârmă, în principal aplicat la debavurare , praf, elimina stratul de oxid, 2.Curățenie Lustruire Accesoriu, acoperirea poate inprove de calitate din metal piatră Mare de curățare, debavurare și generale suprafata de finisare multe elemente, ceea ce a făcut pentru oțel, aluminiu, argint,cositor sau alte metale. 3.Superb pentru a utiliza pe coroziv, rezistent la metale, cum ar fi cositor, aluminiu și oțel inoxidabil și așa mai departe.

Notificare:

1.Uneori culoarea de bunuri va fi schimbat, dar aceasta nu va afecta efectul de ea. Deci, vă rog, nu mă deranjează cu ea.

2.Pentru transport maritim eveniment, poate nu poate obține bunuri cu succes dacă nu ne oferă numele tău complet cu trei cuvinte. Deci, în scopul de a se asigura cu succes transport, Pls lasă-ți numele complet atunci când comanda dacă sunt veniți din Rusia. Multumesc pentru coopeation în avans.

3. Dacă nu auzi mărfuri atunci când data de livrare s-a încheiat, vă rugăm să ne contactați în primul rând. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva issure pentru tine.

IMAGINEA ARATĂ

CERERE

AUTO-GHID DE CUMPĂRĂTURI

PLATA

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. 2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. 3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

DETALII PACHET

TRANSPORT & LIVRARE

1.TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Timp De Livrare:

o. China Post Obișnuit Pachet Mic Plus , timpul de Livrare este de aproximativ 20-60 de zile ( Nu de urmărire informații ) Dacă nu obține bunuri , pls plâng după bunuri trimis 60 zile , iar noi va vom returna banii direct b. Vilatudor.ro Standard de Transport maritim , se includ de cele mai multe mail-uri de transport, cum ar fi: China Post Aer Înregistrat Mail, Poștă Singapore, Hongkong Post,Suedia Post,: serviciile de Finlanda, PostNL etc. Timpul de livrare este de aproximativ 15-60 de zile ( cu Informații de Urmărire ) Dacă nu obține bunuri după bunuri stabilite 40days , pls contactati-ne , vom verifica coletul pentru tine . Apoi Slove pentru tine ASAP. Dacă ești rus Client , pls lasa-ne numele tău Complet cu 3 cuvinte, sau poate nu poate obține bunuri cu succes. c. Vilatudor.ro Premium de Livrare , timpul de Livrare este de aproximativ 7-20 de zile. Pentru unele țări îndepărtate, ar putea avea nevoie de 7-30 zile.( Cu Informații de Urmărire ) d. EMS , timpul de Livrare este de aproximativ 7-15 zile ( Cu număr de urmărire ) e. DHL, FEDEX, TNT , UPS , timpul de Livrare este de aproximativ 3-7 zile ( cu Informații de Urmărire ) Dacă locul tău este la distanță , trebuie să plătească mai mult pentru loc de la distanță , sau de schimbare a navei de către EMS

FEEDBACK-UL POZITIV

FEEDBACK-ul

Feedback-ul înseamnă mult pentru noi și, de asemenea, la alte cumpărător ca tine. A:Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, 5stele feedback-ul va fi mare appriciated. B:Dacă nimic nu saticfied, pls încercați să lăsați un mesaj sau eamil la noi înainte de a lăsa un feedback negativ sau dispută deschisă. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema cu cele mai bune soluții. Multumesc.

DESPRE NOI

Shenzhen ZAKA TECH Group Co.,Ltd este un profesionist de Luare de Bijuterii Instrumente Furnizor.Biroul situat în Shenzhen baoan care este un eclomic dezvoltat orașul. Ca un furnizor în acest domeniu, avem mai mult de 7 ani experiență de export. Și are o bună reputație de la buyier în jurul cuvântului.Dacă aveți nevoie de a ști mai multe despre noi, va rugam sa ne contactati. De asemenea, bun venit pentru a vist companiei noastre.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
Tip De Unitate Pachet
Greutate Pachet 0.09kg (0.20lb.)
Nume De Brand TOOLFIT
Shank dimensiune 2.35 mm
Dia 22mm
lustruire perie Verde nețesută perie
Dimensiune Dia 22mm
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
bijuterii perie Bijuterii instrumente
Numărul De Model 8014/15
Maro nețesută Perie Montat perie
instrumente pentru bijuterii perie de curatare
Tip perie abrazivă

Produse similare