Fierbinte Clip Curea din Piele PU Flip Vertical Acoperi Husă de Caz pentru Alcatel One Touch Idol 2/2 Mini/3/Alfa/Mini/S/X/X+ Picătură de Transport maritim

32.66lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Husă de Caz pentru Alcatel One Touch Idol 2/2 Mini/3/Alfa/Mini/S/X/X+ Descriere * Brand Nou din Piele caz acoperire pentru Alcatel One Touch Idol 2/2 Mini/3/Alfa/Mini/S/X/X+. * Protejat la exterior de praf și zgârieturi în acest caz de pungă accesoriu. * Compatiable cu acest telefon perfect! * [Material]:Piele PU. * [Culoare]: Lichee model,suprafață Netedă . * [Pachet]:OPP. Notificare

* Va rugam sa ne lăsați un mesaj pentru a ne spune culoarea și cantitatea pe care doriți,sau va vom trimite prin întâmplare.Unele de culoare poate deficit,va vom trimite un meassage de a observa și de a trimite la culoare sunt disponibile.Pls să înțelegeți amabilitate.

* Dacă alegeți mod de transport maritim [China post Obișnuit Pachet Mic Plus] sau [Vânzătorului Metoda de Transport maritim], acesta nu ar avea informații de urmărire. Pentru că este economic mod de transport maritim. Pls observa că înainte de a plasa comanda.

* Aveți nevoie de informații de urmărire, pls alege [China Post Aer Înregistrat Mail],[HongKong Post Air Mail] și așa mai departe. * Dacă confirma timp este în curând, și tu încă nu primi comanda,pls contactati-ne, vom prelungi termenul de livrare pentru tine. Si va vom trimite din nou sau rambursare completă, dacă în cele din urmă nu a primit comanda atunci când este scos din comfirm timp .

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Dimensiunea Pachetului 25cm x 15cm x 2cm (9.84in x 5.91in x 0.79in)
Tip De Unitate bucata
culoare Negru
Tip Husă
Funcția Murdăria rezistentă la
Nume De Brand OEEKOI
Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul No
Compatibil Marca Alcatel
Locul de Origine Guangdong, China (Continentală)
Numărul De Model Pentru Alcatel One Touch Idol 2/2 Mini/3/Alfa/Mini/S/X/X+

Produse similare