Fluier Irlandez Flaut Feadog Fluier Staniu Feadan D Flauta Pennywhistle Irlanda Mini Vânt Instrument Muzical De Buzunar 6 Gaura Incepator

52.08lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Nimeni nu poate auzi un lent aer jucat cu adâncimea de sentiment pe un fluier staniu de un adevărat Celt fără a fi trase în, și de partajare, emoțiile exprimate de către jucător. Când Robert Clarke a inventat fluier Staniu în 1843, puțin știa că va deveni un instrument de suflat pentru a fi jucat în mod universal în toată comuna. Acesta poate fi auzit în săli de concerte, emisiuni, biserici și, mai presus de toate, mai ales în Irlanda, în pub-uri. Este ușor de a juca; ieftin; și poate fi realizată în așa fel încât să fie disponibil pentru spectacole în toate ocaziile. Clarke fluier Staniu în Cheia de C vine cu propriul sex cu degetul diagramă și cinci melodii tradiționale, câte una în fiecare din țara Galilor, Scoția și Brittany și doi din Irlanda. Disponibil în cheile D și C acestea sunt realizate din materiale de înaltă calitate și a terminat pentru a produce perfect sunet de fluier care le-a făcut atât de popular. Produs : Material: ABS purtător de cuvânt , alamă placată cu Nichel flaut Lungime: aprox 29cm (D-Cheie)

transport: 1, Toate produsele (inclusiv transport gratuit articole) în magazinul nostru vor fi livrate prin China Post, dacă nu ne spui personalizate cerințele privind livrarea în avans și sunt dispuși să suporte un cost suplimentar.

2, Uneori, livrarea poate dura până la 4-7 săptămâni din cauza de control strict în timpul de vămuire.

3, prețul Nostru nu include taxele, TVA sau alte taxe ascunse.

4, costul De livrare nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

5, vă Rugăm să rețineți: Pentru a minimiza impozitele vom declara elementele ales în magazinul nostru drept "cadou" sau "eșantion" și valoarea mai mică decât prețul de listă.

Feedback-ul:

1. Vă rugăm să luați un minut pentru a ne lăsați un feedback pozitiv cu 5 stele și să ne dea comentarii, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre. Vom fi foarte recunoscător pentru asta și să fie bucuros că face același lucru pentru tine.

2. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a obține o soluție mai bună înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ.

Retur:

1. Pentru orice motiv, dacă nu sunteți mulțumit cu obiectele, vom accepta retururi și schimburi în termen de 7 zile după ce ați primit elementul dvs. și ar trebui să suporte costurile de returnare. Întoarcerea cererea dumneavoastră va fi procesată IMEDIAT.

2. Dacă dezertarea este găsit pe obiectele pe care l-ați primit, vă rugăm să ne contactați imediat pentru înlocuirea sau repararea. Dacă înlocuirea nu este disponibil, atunci vom returna plata cu originalul metodă de plată.

Contact:

1. Ne puteti contacta prin lăsându-ne un mesaj pe Vilatudor.ro;

2. Nostru program de lucru:

STATELE UNITE ALE AMERICII : PM 6:00~2:00

FRANȚA: SUNT 2:00~SUNT:10:00

MAREA BRITANIE: AM 1:00~9:00

SPANIA : SUNT 2:00~SUNT:10:00

GERMANIA : SUNT 2:00~SUNT:10:00

UA: AM 12:00~ PM:8:00

Brazilia: PM 10:00~AM 7:00

Federația rusă: AM 5:00~PM: 2:00

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.07kg (0.15lb.)
Dimensiunea Pachetului 35cm x 5cm x 5cm (13.78in x 1.97in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Ton D
E Mecanismul No
Numărul De Model fluier staniu
Material Suprafata Placat cu nichel
Gaura De Design DESCHIDE
Material-cheie Deschide Gaura
Corpul Material Cupro-Nichel
Numărul de Găuri 6 gaura

Produse similare