Rarelock ZS82 Nunta Caseta Camera de Evacuare Joc Prop Cod Oala de 5 Litere de la a la Z Parola Tank Joc Propunere elemente de Recuzită de Joc Nunta de Blocare a o

264.60lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Nume:Rarelock ZS82 Nunta Caseta Camera de Evacuare Joc Prop Cod Oala de 5 Litere de la a la Z Parola Tank Joc Propunere elemente de Recuzită de Joc Nunta de Blocare

Element:MMS65 Tip de Blocare:Blocare Combinație Cheie Tip:Niciunul Material:Aliaj de Zinc Terminat:Bronz combinație de taste:5 Litere(a-Z) Dimensiuni(Lungime*Latime):52mm*105mm Greutate Netă:cutie 580g / BUC Greutatea Brută:600g / BUC Pachet:PP sac de Accesorii: de Blocare*1 Aplicație:Joc de Specialitate: 1, de Înaltă calitate și de securitate; 2, Blocare producător profesionale; 3, Poate face mai multe Chei pentru management (Cost Suplimentar, vă rugăm să contactați serviciul clienți); 4, Tastat Deopotrivă; 5, din oțel Inoxidabil Față;

6, materiale Metalice, Anti-coroziune, Durabil.

Va vom trimite cadouri gratuite în pachetul dumneavoastră dacă puteți adăuga magazinul nostru pentru dumneavoastră preferat.

1. Din cauza monitor de calculator și de fotografiere real luminozitate și din alte motive, nu va fi o anumită diferență de culoare. Culoarea finală, vă rugăm să consultați noastre reale de bunuri. Vă rugăm să știu acest lucru înainte de a cumpăra. Vă rugăm să confirmați informațiile dvs.(numele complet, codul poștal, numărul de telefon, etc.) din nou înainte de a cumpăra.

2. Dacă nu te-element, în timp ce timpul de livrare se încheie, vă rugăm să ne contactați. Vom extinde livrarea de protecție data imediat.

3. Vă rugăm să NU deschideți litigiului în termen de 59 de zile de când coletul a fost livrat, dacă țara de destinație este Rusia sau America de Sud Țări .

4. Vă rugăm să NU deschideți dispută în termen de 79 de zile de când coletul a fost livrat, dacă țara de destinație este Brazilia .

5. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele și 5 stele de rating detaliată a comenzii. Odată ce ne arată în captura de ecran de 5 stele, ne va da $1 REDUCERE pentru urmatoarea comanda.

6. Dacă nu ești mulțumit nostru porducts, pls contactati-ne inainte de a pleca neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul. Va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine.

Comunicarea este cel Mai bun Mod de a rezolva problemele.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.7kg (1.54lb.)
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
de specialitate 26 Scrisoarea 5 Cod De Grup
Pachet Punga cu bule
Tip De Blocare cutie de blocare
Material Aliaj De Zinc
Greutate 600g
Numărul De Model ZS82
Cerere Depozitare Cheie Cod De Blocare,Joc De Evacuare Camera De Recuzita
culoare bronz
Dimensiune 52*105mm

Produse similare