Tabloul de Bord auto Moto Flush Mount Panel USB 2.0 3.5 mm M/F AUX Plumb Cablu de Extensie Z09 Picătură navă

19.90lei

Adauga la lista dorintelor

Cabluri & Conectori

Descriere produs


Descriere: Acest produs este proiectat pentru a folosi masina numai.În tabloul de bord masina flush mount USB 2.0 extensie de plumb a cablului. Acest lucru la îndemână montabil extensie USB poate fi folosit pentru a oferi o culoare montat intrare USB pe bord sau pe altă suprafață. Alternativ, utilizați furnizate de suport pentru a monta pe orice suprafață adecvată. Utilizați acest produs pentru a extinde radio, AUX și USB porturi a autovehiculului tablou de bord, consola centrală sau altă locație.

Caracteristici: Conector: USB de tip a + 3.5 mm port USB de tip masculin+3.5 mm de sex Masculin Plug de Mare viteză USB 2.0 Extensie Duce Conectează dispozitive care folosesc porturi USB de Tip a/3.5 mm audio porturi este compatibil cu USB 1.1 (standard) și USB 2.0 (de mare viteză) Flush mount priza la tabloul de bord sau pe altă suprafață NOTĂ:vă Rugăm să asigurați-vă că dispozitivul are UN port USB /3.5 mm Port ! Lungime cablu: 1M C olor: Negru Cantitate: 1 Set (Ca imagini) Notă: 1.Vă rugăm să permiteți-1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare. pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Vă mulțumesc! 1 x Cablu Dash

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Set
Greutate Pachet 0.16kg (0.35lb.)
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Numărul De Model zhuanchanpinsiquanjia
Tip AUX Cabluri
Caracteristică Nici unul
protectie Non-Ecranat
Lungime 1M
Gen Masculin-Feminin
Ambalare Polybag
Conector B AUX
Un Conector AUX
Pachet No
Diametru Exterior OTHER

Produse similare