Cel mai bun baterie brand 953145 3.7 V, 1400mAh de mare capacitate litiu-polimer baterie GPS mobile baterii de putere

35.33lei

Adauga la lista dorintelor

Baterii

Descriere produs


Bună ziua, dacă nu se poate găsi într-un magazin în căutarea pentru baterie dimensiune vrei,

Va rog sa ma contactati, va vom oferi recomanda sau personalizat pentru tine!

Vom folosi cele mai bune servicii și cea mai bună calitate pentru tine!

Aștept cu nerăbdare să cooperarea cu tine!

Să ai o zi frumoasă. Multumesc.

Model: 953145

Capacitate : 1400MAH

Voltaj: 3.7 V

Dimensiuni: Lungime Grosime 9.5 MM latime 31 MM 45 MM

Una , MP3 viață a bateriei de litiu

Cum ar fi litiu, baterii și telefoane mobile , MP3 built-in baterie cu litiu de viață este, în general, adânc de încărcare descărcare de gestiune profundă este de aproximativ 300-500 de ori ( GB ) , care este de aproximativ un an sau doi după utilizare , timpul de joc va fi redus în mod semnificativ , sau chiar complet în imposibilitatea de a boot folosind apoi trebuie să înlocuiți bateria înainte de utilizare. Aproape toate brand-name de computere, deoarece nici un serviciu , în scopul de a reduce costurile, care în produsul instalat folosind un celulelor B ( fabrica de produse defecte , defecte , produs de grad ) , performanța bateriei poate fi de trei luni după utilizarea generală a linie dreaptă aruncă o scurtă durată de viață .

Doi , MP3 litiu Durata

Timp de joc și capacitatea bateriei și de mărimea mașinii \\\\\\\\\\\\\\'s consumul de energie , mai mari, mai generale, ecran consumul de energie , bateria este, de asemenea, mai mare . MP3 capacitate baterie de litiu de 1.2 inch ecran în următoarele general 150 - 300mAh, după o încărcare completă în aproximativ 8 ore timp de redare a capacitate baterie de litiu , 1.5 - 1.8 -inch ecran MP3 este, în general, de 300 de 1000mAh, 2.5 -inch ecran MP4 acumulator-capacitate de 1800mAh. hodge mașină pentru că nici un serviciu, în scopul de a reduce costurile, atunci când este instalat în interior o baterie cu o clasa B ( fabrica de produse defecte , defecte , produs de calitate ) , în general, mai mici decât capacitatea unui produs de aproximativ 20% , timpul de redare va fi mai scurtă .

A treia, cum de a judeca bateria de la camera de probleme ?

Dacă dispozitivul Bluetooth are următoarele MP3 fenomen , este programat sa fie o problema cu bateria , a înlocui :

1 , utilizarea a mai mult de un an a juca ( standby ) timp este semnificativ mai mică ( aproximativ 3 ore ) , capacitatea bateriei este redusă la viață .

2 , nu se poate porni , sau de putere : baterie internă scurt-circuit sau o calitate slabă a părului și arunce în aer sau rezistență devine mai mare , bateria nu reușește .

3 , redare mai rău : baterie rezistența internă crește , tensiunea de ieșire este prea scăzut .

4 , nu se poate juca : acumulator circuit de protecție inelul sau inelele , baterie eșec .

Notă : MP3 dacă la început este normal, și mai târziu a fost găsit pentru a avea o vina , este mai mult de 90 % din baterie cauze șansele pentru alte componente electronice inel mai mici , în timp ce bateria este un consumabil , calitate inegală , și cu încărcător tensiunea de ieșire este în general mai mare , presiunea nu este limitat dedicat litiu (4.2 V) funcția se bazează în întregime pe baterie linie de protecție , ușor de deteriorat . MP3 valoros din cauza de motive pentru a nu folosi o baterie de mici dimensiuni este foarte rău starea de spirit !

În al patrulea rând, de unde știi masina \\\\\\\\\\\\\\'s model de baterie ?

1, deschide masina : Să meargă cu îndrăzneală a deschide masina , MP3 interiorul este foarte simplu , nu vă faceți griji că va deteriora aparatul . Verificați cu atenție mașina pentru a vedea dacă șurubul nu poate fi deschis cu o șurubelniță mică , de locuințe, în general, nu este legat sau au anticipate cataramă , și după o săptămână cu un cuțit de-a lungul cusătura poate scormoni sau zero Alice a deschis cu grijă, în general, nu va fi deteriorat scoici , nasturi și alte atenție .

2 , veți vedea după deschiderea bateriei dacă bateria este de argint , apoi bateria litiu-polimer , afara este din plastic de film de ambalare , dacă alte culori sunt din oțel sau aluminiu, litiu , pielea este din plastic PVC pune , mai mult albastru , dar, de asemenea, negre.

3, vezi Tip Baterie: Baterie sunt pulverizate cu un model general ( reprezentat, de fapt, dimensiunea bateriei ) , înregistrate sub cuvintele de mai sus pot fi, dacă nu cu o riglă despre timp generos de înregistrare.

În al cincilea rând, cum să cumpere cele necesare baterie?

Demontați prima mașină pentru a vedea bateria ( va demonta propria lor auto - demolare , reparații tehnicieni nu va găsi un split ) , cele mai multe baterii sunt marcate cu model , de fapt, este tip baterie mare ( gros ) , lățime, lungime , există modele în tabelul Nostru de mai jos pentru modelul , dacă nu , puteți contacta restaurant pentru a merge cu . Dacă încă cu mai puțin , puteți utiliza un model similar , care este similar cu un punct mic , de exemplu, sunt 552 030 , nu în masă , disponibile 052,030 , dar înălțimea ( grosimea ) mici de 0,5 , cu o bucată de hârtie groasă de 0,5 bucată pus încărcat în mașină pentru a preveni tremura, ca masina are un spațiu , întrucât un punct similar poate fi găsit mari . Dacă bateria nu este modelul , sau nu văd , este simplu, cu o riglă pentru a măsura lungimea, lățimea , înălțimea , și apoi de la masă, în conformitate cu metoda de mai sus pentru a găsi capacitate similară dimensiunea nu ar trebui să fie considerat capabil însoțit în excursie. Destul de mici , nu super , pentru că o dată mare, nu s-a instalat, de transport de marfă ar putea fi verificate mai scump decât bateria în sine . Un alt punct este că aparatul nu este folosit pentru un număr mic de baterie cu litiu , tensiunea nu este de 3.7 (3.6) V poate fi de 1,2 V sau 2,4 V , trebuie să contactați proprietarul .

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Unitate bucata
Tip Li-polimer
Baterie Proprietăți original
Pachet Da
Nume De Brand Litru de energie a bateriei
Numărul De Model 953145
Reîncărcabilă Da
Utilizarea MP3 / MP4 Player
Servicii Magazin de garanție

Produse similare