FUWAYDA parcare spate vedere aparat de fotografiat HD SONY CCD camera de Backup inversă parcare vehicul linii pentru 2012 Ford Focus Hatchback / Sedan

65.81lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Produse Recomandate

Acesta este magazinul nostru link-ul: ( )

SONY CCD Masina din spate vedere aparat de fotografiat auto pentru:

2012 Focus Hatchback / Sedan

SONY CCD camera este mare, clar, de calitate mai bună decât cele Colorate CMOS și CMD și CCD

PLS rugăm să Ia Act ca de mai jos :

Pentru a fi în siguranță, vă rugăm să acorde o atenție la dimensiunea de imagine inainte de a cumpara. Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți sigur. Vă rugăm să asigurați-vă că produsul nostru este dimensiunea este aceeași cu masina ta modelului de înmatriculare lumina, pentru că nu poate fi o diferență mică chiar și pentru același stil de mașină, dar în altă țară.

Acest aparat foto va înlocui una dintre luminile numărului de înmatriculare.

Senzori de imagine: 1/4" Color SONY CCD Cip Sistem TV: NTSC (PAL versiune ar trebui să fie necesar) iluminare Minima. Video Culoare: Colorat Efectiv de Pixeli : 728x512 Rezolutie : 520TV linii (Normal CMOS/CCD/CMD camera este de 420 Linii TV) Ieșire Video: 1.0 Vp-p,75Ω raport S/N: Mai Mult de 48db Lentila Unghi: 170 Grade rezistent la apa Clasa:Ip 68 Temperatura de Operare: -20°C+80°C, RH95% Temperatura de Depozitare: -30°C+80°C Putere de Lucru (DCV): 12 V consum de Curent: 90mA Max

Caracteristici Principale :

SONY camera CCD este mai mare de clar, de calitate mai bună decât cele Colorate CMOS și CMD și Sharp CCD.

170 grade unghi de vizualizare, foarte mici, și ușor pentru a instala

Iluminare scăzută și lumina de umplere automată, rezistent la apa

Pachet:

1 x Impermeabil Oglinda Auto de Backup SONY CCD 1 x 5M Cablu Video 1 x Cablu de Alimentare

Scoate-ti stoc de inmatriculare lumina de la spate de masina ta. Reparatii camera unde stocul de înmatriculare lumina a fost. Conectați built-in de inmatriculare lumina de la camera pentru a în cazul în care stocul de înmatriculare lumina a fost conectat pentru a obține puterea Conectați cablul de alimentare al camerei de lumini de frână - firul rosu pentru pozitiv si negru pentru negativ. Conectați cablul video de la camera la prelungitor. Conectezi cablul de la monitor auto. Veți vedea imagini atunci când mașina este în schimbare invers.

Se întoarce:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client ce putem mai bine.

Va vom returna pentru produsele returnate în termen de 7 zile de la primirea acestora, pentru orice motiv. O rambursare completă va fi dat în cazul în care elementele sunt returnate în starea lor originală.

Marfa care este deteriorat sau lipsește componente nu este rambursabil.

Cumpărătorii sunt responsabili pentru returnare cu ambalare corespunzatoare.

La primirea elemente, va vom returna imediat.

Garanție Și Întreținere:

Noi oferim 1 luna de înlocuire și 12 luni întreținere garanție. Elementele pot fi înlocuite în prima lună sau menținute pentru primul an.

***** Cumpărătorii sunt responsabil doar pentru returnare taxe pentru articole de garanție.(În cele mai multe cazuri, cumpărătorul va trebui doar pentru a reveni la problema componente, mai degrabă decât întregul pachet.).

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să asigurați-vă că veți obține noastre (vânzătorului) adresa de returnare, și scrie "cadou" pe detalii livrare foaie. Vă rugăm să folosiți regulat servicii poștale și trimite-ne numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

Feedback-ul:

Vă rugăm să ne lăsați un feedback bun cu 5 stele, dacă elementul primit în stare bună;

Pentru Cumpărătorii care nu este satisfăcătoare, cu Experiența dumneavoastră de cumpărături, puteți oricând să ne contactați înainte de ai plecat rezultatul feedback-ul;fiecare problemă ar putea fi rezolvat printr-o bună comunicare între ambele părți.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.553kg (1.22lb.)
Dimensiunea Pachetului 14cm x 9cm x 9cm (5.51in x 3.54in x 3.54in)
Fir sau Wireless Sârmă
Nume De Brand FUWAYDA
Material Lentile Plastic + Sticla
gradul 170 grade
Producatorul Auto Ford
Linia Directoare Da
Tip De Material ABS
Nume Culoare Culori
Shell Material Plastic

Produse similare