Frumos 7-8mm Ou Rotund Gri de apă Dulce Pearl Set( Colier,Bratari si Cercei).

88.70lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Stimati Clienti,

Vă mulțumesc pentru a cumpara produsele mele! Eu vând în principal perle, scoici, pietre pretioase si alte bijuterii. În scopul de a avea un cumpărături fericit și de a evita disputa, aș dori să vă arăt câteva reguli importante și sfaturi care vă ajută!

1.Perle naturale au pete excepția cazului în care acestea nu sunt reale.Preț mai mare pentru o calitate mai bună.

2. Contactați Helen pentru diferite lungimi, dacă aveți nevoie.(gât de modele este mai mică decât a ta)

3. Economică post(30-60 zile de obicei) pentru comenzi sub 5 dolari. Epacket (7-20 zile) pentru NOI,Rusia.Ucraina pentru comenzi de 10$, la unele din alte țări pentru comenzi de peste $20 și Arabia Saudită peste $25) dacă se poate. Comenzi de peste 250 de dolari pot fi livrate prin DHL/EMSor Alte express.

4. Imagini și bunuri.

Veți obține ceea ce vezi! Eu nu sunt încercarea de a face fotografii mai frumos, dar exact la fel ca ei! Nu încercați să arate toate petele dacă au! Ocazional ia fotografii in lumina naturala, in magazinul nostru sau orice ocazie. Dar culoarea poate fi arătat un pic diferit pe diferite computere sau ecrane. Dacă aveți orice cereri speciale, vă rugăm să contactați înainte de a comanda.

5. Comenzii și timp de transport maritim.

Ordinele și shippment va fi făcut în 1-48 ore de la plată, cu excepția weekend și de sărbători. De obicei, pachetele de prin China post air mail ajunge în 3-30 zile ( Rusia 15-60 zile).Dar vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru orice taxe suplimentare ca taxa vamală, taxa de brokeraj, taxe sau impozite pentru importul în țara dumneavoastră. De asemenea, puteți contacta pentru mai rapid sistem de livrare.

6. Reveni și reparații

Am făcut meu cel mai bun pentru a servi fiecare client ce pot mai bine. Nu acccept nici un motiv de a reveni dacă nu primești produsele comandate. Vă rugăm să contactați mai întâi înainte de expedierea mărfurilor pentru returnarea, schimb sau reparatii. Toate-viata repararea gratuită este oferită.Trebuie doar să plătească pentru costul de transport maritim :) !

7. Pachet

Toate produsele sunt ambalate în pungi de mătase în envolopes sau cutii. Dacă doriți alte elemente ,vă rugăm să-mi spuneți.

Pentru orice întrebări sau sugestii, vă rugăm să contactați-mă! Voi răspunde la tine în termen de 0-24 ore! Vă mulțumesc!

Helen

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Set
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.03kg (0.07lb.)
Gen Fete
Metale De Tip placat cu argint
Fine sau de Moda Moda
Pearl Tip Perle De Apă Dulce
Ocazie Petrecere
Tip De Element Seturi De Bijuterii
Seturi De Bijuterii Tip Colier/Cercei/Bratara
Nume De Brand WEICOLOR
Forma\model Runda
Incluse Alt Element Descriere N+B, B+E
Stil Trendy
Material pearl

Produse similare