Metal Placat Cu Argint Curbate Lateral Deschide Cristal Rotund Bara Bratara Conector Farmecul Margele Bijuterii Concluziile

175.62lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Dragii mei prieteni, bine ati venit la magazinul nostru, companie scopul este: "bazat pe integritate, calitate win" cu o calitate superioară și preț rezonabil pentru a câștiga încrederea maselor largi de clienți, bun venit clienții noi și vechi

* toate produsele companiei sunt în sistem self-marketing, în principal, scopul, 100% reala poze, pentru a afișa diferite, va exista o diferență de culoare, vă rog, în natură prevalează.

* poate fi un fel de planuri de a construi, poate, de asemenea, în funcție de cerințele dumneavoastră schimbare de design, beton discuție.

* au o probă fizică, fabrica noastră a garanta efectul să fie făcute de același fel de proba.

* doar poze, am doar garantia la efect și de la efect aproape la fel cum se arată în imagine.

* poate schimba placare culoare în funcție de cerințele clientului, produs, material, ambalare, încărcare cerințe, și alte zone în tot procesul.

Oferta noastră este în funcție de materialul de produs, numărul de produse, detalii cu privire la cerințele de muncă, diferite de calitate diferite de preț.

100% satisfacție este garanția noastră. Dacă primiți proiect, si sunt multumit de produsul sau serviciul nostru, vă rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu un overmost detaliate de vânzare de rating (DSR) de 5, ceea ce înseamnă foarte mult în viitorul nostru angajamente Vilatudor.ro, recunoașterea ta este motivația noastră în dezvoltarea afacerii noastre pentru a vă servi mai bine, și continuă să ofere produse de înaltă calitate la preț scăzut. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile, și planul de a da-ne un neutru/negativ feedback-ul, vă rugăm să ne scrieți imediat, în? Vom face tot posibilul pentru a rezolva problema în cel mai scurt timp posibil.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)
Tip De Unitate mulțime (50 buc/lot)
Greutate Pachet 0.6kg (1.32lb.)
Metale De Tip Aliaj De Zinc
Material Metal
Tip De Element constatările de bijuterii
Constatările De Bijuterii Tip Conectori

Produse similare