GD Brand Termice Conductive Grease Pastă de Silicon Compus GD220 Radiator Ipsos Greutate Netă 150 de Grame Gri Pentru Cooler CPU CN150

28.18lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Caracteristici produs: se Aplică REACH și RoHS cerințele de protecție a mediului. Înaltă conductivitate termică, izolație eficientă, rezistent la temperaturi ridicate, ulei scăzută pleacă non-corozive.

Principiul de lucru: Umple golul dintre elementul de încălzire și de răcire dispozitiv; Crește zona de contact, astfel încât să se realizeze cel mai solid efect de conductivitate termică.

Metoda de utilizare: este normal fenomene, există un pic de ulei de silicon plutitoare de mai sus. Vă rugăm să se amestecă bine înainte de utilizare. Păstrați-fi pictat de suprafață curată, și pictate direct cu instrumente (cum ar fi seringi, racleta, deget, etc.)

Cald notă: Țineți copiii departe de ea. În caz de înghițire sau accidental intră în ochi, ureche, nas, gura. Perie cu apă curată sau trimite la spital atunci când este necesar.

Depozitare: temperatura Normală de conservare. Vă rugăm să-l acopere după folosire, pentru a evita impuritățile, cum ar fi praful, care va avea efect de conductivitate termică.

Pete Pași 1. Vă rugăm să curățați suprafețele de sursa de căldură (CPU) și disipa căldura dispozitiv (radiator) cu uscat țesuturi. 2. Folosind racleta sau alte instrumente pentru a unge pasta termica pe CPU, și nu este nevoie pentru a unge pe radiator. 3. Pasta termică ar trebui să fie uns uniform pe întreaga unitate PROCESOR de suprafață. Poate nici prea subțire, cuvinte tipărite pe ea ar trebui să fie acoperite. Nici prea gros, grosimea ca de hârtie A4 va fi mai bine. Vă rugăm să consultați imaginile de mai jos. Transport 1. Toate comenzile vor fi expediate prin aer, și vom oferi gratuit numărul de urmărire. De urmărire și de urmărire parcelă dvs. on-line pentru întregul curs până când acesta este livrat. Bucurați-vă mult mai sigură și mai rapidă experiență de cumpărături aici. 2. În trei zile lucrătoare, comanda, coletul va fi trimis după verificate de plată. 3. Livrate foaie de timp: Serviciul Nostru 1. Va vom raspunde mesaj într-o zi lucrătoare. Sunteți binevenit pentru a comunica cu noi cu privire la orice întrebări.

2. Am putea oferi neetichetate elemente dacă aveți o cerință.

3. Putem oferi servicii de OEM, fără scopul de limitare cantitativă. Vă rugăm să contactați cu noi pentru detalii.

4. Dacă ordinea în vrac, am putea oferi un pret mult mai bun. Despre noi Foshan Înaltă Conductivitate Electronics Co., Ltd. este specializată în R&D, producție și vânzări de pasta termica, oferind servicii de OEM pentru întreaga lume, mai multe branduri. Am acumulat mai mult de 15 ani de experiență, dedicandu-pentru a oferi mai potrivite termic Conductiv soluții pentru tine. Pentru Cadou

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 14cm x 9cm x 8cm (5.51in x 3.54in x 3.15in)
Tip De Unitate bucata
Linii Nici unul
Tip Conductoare Radiator Ipsos
Funcționare Temperatura -50~200℃
PROCESOR compatibil toate
Greutate Specifică 2.7
Pachet Da
Greutate netă 150 de grame
Ambalare Poate
Dimensiune Ventilator 0 inch
culoare gri
Cerere Procesor
Numărul De Model GD220-CN150
Zgomot Nici unul
conductivitate termică 1.114 W/M-K
Ventilator De Control Al Vitezei Nici RPM
Materialul De Radiator Nici unul
Nume De Brand GD

Produse similare