Vânzare Fierbinte! Transport Gratuit Sailor Moon Haruka Tenoh (Sailor Uranus) Cosplay Costum Bishoujo Senshi Femei Rochie

217.97lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Conținutul Pachetului:

1 x Rochie de 2 x Bowknots 1 x Colier 2 x Manusi

Timp de manipulare:

Toate costumele noastre sunt personalizate, vom avea nevoie de 5-10 zile lucrătoare pentru a procesa comanda.

Informații dimensiune:

Vă rugăm să consultați nostru de marimi pentru a alege o dimensiune corecta pentru tine. Dacă doriți să faceți o dimensiune personalizată, vă rugăm să ne trimiteți dimensiuni de detaliu, după cum urmează: Inaltime: Greutate: Gâtul: Piept: Talie: Șolduri:

100% Produs Real De Fotografiere

Plata acceptam Alipay, West Union, T/T. Toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW. Transport maritim TRANSPORT maritim la nivel MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) de A proteja interesul dumneavoastră, am doar nava a confirmat pentru adrese, vă rugăm să verificați adresele de expediere cu atenție atunci când plasarea unei comenzi. Starea de livrare este bazat pe urmărirea informațiilor furnizate de către oficiul postal/curier. Vă rugăm să rețineți că nu suntem responsabili pentru orice taxe care pot suporta. Noi nu va fi responsabil pentru pierderea element datorită greșit sau adresă necunoscută. Vă rugăm să înțelegeți că transportul maritim pierdere, deși destul de rar, este o parte de tranzacționare on-line, vă rugăm să fie ușor de înțeles atunci când ceva dincolo de orice control afectează timpul de livrare (cum ar fi dezastrele naturale). Vă rugăm să verificați cu atenție și să nu semneze parcelei dacă este rupt de la sosire. Restituire/Rambursare Dacă nu sunt mulțumindu-se cu produsele noastre, va avea 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Este considerată ca fiind utilizată în cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. FĂRĂ EXCEPȚII! Am ambele părți permite 50% din costul de transport. Dacă un produs este defect sau nu funcționează corect, puteți alege pentru a avea o rambursare sau înlocuiți elementul cu modelul original. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu așa cum este descris, vă Rugăm să contactați-ne pentru a reveni aranjamente înainte de expediere o revenire. Garantie 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte, t lui garanția acoperă numai defectele produsului și nu acoperă ORICE retur taxe de transport, baterii care au fost folosite, costul de piese scoase de tine, uzura normala, neglijent/neglijent de utilizare a elementului, indirecte sau ulterioare daune. Nu ne repare sau să înlocuiască elementele cu o garanție expirat. Feedback-ul Feedback-ul este foarte important pentru noi, ne străduim pentru a oferi cea mai mare satisfacție pentru clienții noștri. Vă rugăm să lăsați-ne un 5-star feedback-ul pozitiv, dacă ești mulțumit cu produsele și serviciile noastre. Dacă aveți orice întrebări sau nevoie de asistență pentru clienți, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Material Bumbac, Poliester
Caractere Haruka Tenoh
Numărul De Model Haruka Tenoh Costum
Gen Femei
Sursa Sailor Moon
Componente Bowknots, Colier, Ciorapi, Mănuși
Utilizare Specială Costume & Accesorii
Tip De Sursă Anime
Lungime Maneca Fără mâneci
Numele Departamentului Adult
Tip De Element Costume
Dimensiune XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL

Produse similare