Fierbător Electric electric este folosit pentru casa 304 din oțel inoxidabil izolatori

262.42lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


[xlmodel]-[foto]-[0000] Fotografii Listă

[xlmodel]-[custom]-[43160] bine ați venit la tine data viitoare

Dragul meu prieten, vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere, orice litigiu . Dacă produsele au orice problemă, vă rugăm să ne contactați, vom rezolva problema pentru tine imediat. dacă mulțumit, vă rugăm să dau cinci stele feedback-ul. vă mulțumesc foarte mult pentru sprijinul dumneavoastră și bun venit pentru a veni magazinul nostru oricând. O mulțime de producții bune sunt pentru tine. ^_^ o zi buna multumesc!!!!

De transport maritim 1) atunci Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de transport maritim . Vom trimite articole în termen de 2-7 zile după ce plata dvs. este complet verificat.

2) nu Putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale ( China Post Air Parcel ) din cauza diferenței în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. 3) În scopul de a asigura că primiți elementele cu nivel scăzut de Vămuire Taxa, vom declara obiecte de mică valoare , Orice taxe de import sau taxele fiscale va fi de partea ta. Vă rugăm să rețineți.

Dimensiuni si Culori 1) din Cauza manuală de măsurare . Dimensiunile sunt ilustrate cu masuratori specifice în specificațiile detaliate. Vă rugăm să verificați caietul de sarcini înainte de a plasa o comanda. În mod normal admisibil diferențe în dimensiuni sunt aproximativ 0,5 inch (0,5-1 cm ) în măsurare. 2) Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în imagine , iluminat, fundal, etc. poate fizică a produselor este un pic de diferență . Produsul primit de culoare va prevala . vă mulțumim pentru înțelegere !!

Ambalare greutate pentru că de fiecare dată când utilizați de diferite materiale de ambalare. Deci, ambalare greutate poate și greutatea de pe pagina de produs pentru a scrie diferite. Ce cu greutate în funcție de efectiv primite. Va prevala .

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 30cm x 25cm x 25cm (11.81in x 9.84in x 9.84in)
Greutate Pachet 1.9kg (4.19lb.)
Tip De Unitate bucata
Metoda De Incalzire Underpan Încălzire
Nume De Brand tangwu
JR 199
certificare EMC
Funcția Siguranța Funcția De Auto-Off
Material Din Oțel Inoxidabil
Caracteristică 360 De Grade De Rotație De Bază
Viteză De Încălzire 4-6 minute
Tensiune (V) 220v
Shell Material Din Oțel Inoxidabil
Sursa De Alimentare 220V/50Hz
cod produs TANGWUH
Capacitate 1.7 L
Timp pentru a pieței Mar-14
Stil Fierbător Electric
Scară Marca Ceainic Marca
Numărul De Model tangwu
Putere (W) 1800w
termică Da
Închidere automată No

Produse similare