13P1BS402 Nu Violet Roz Nuanță Spate Camera Spate Flex Cablu Panglică Pentru HTC One M7 801e 802t 802d 802w aparat de Fotografiat Module Reparații

60.52lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


13P1BS402 Nu Violet Roz Nuanță Spate Camera Spate Flex Cablu Panglică Pentru HTC One M7 801e 802t 802d 802w aparat de Fotografiat Module Reparații

1). Control de calitate: Fiecare părți testat cu instrumente speciale sau placi principale înainte de navă.

2). Ambalare: Toate Piese de Schimb Telefon Mobil Ambalate în saci anti-static cu cutie de spumă pentru a asigura siguranța.

3). Gama de produse: Gama Larga de piese de Schimb pentru telefoane mobile disponibile, cea Mai buna Calitate cel Mai bun preț.

4). Produs condiție : În stoc pentru a asigura promp livrare.

5). Insista face : Vom împărtăși și de a actualiza cu cele mai recente informații pentru piese de schimb telefon mobil

6). Pciture Show : Ia fotografie De Moblie Telefon , Show autenticitate produs

Detaliu Imagine :

Stimate cumpărător , vă rugăm să acorde o atenție la ea înainte de a plasa comanda :

Vă rugăm să comfirm numele dvs. de contact , adresa , cod postal si nr. de tel cu atenție odată ce ați face ordine , în caz contrar , este posibil să nu puteți primi mărfurile .

Transport gratuit prin China Post Obișnuit Pachet Mic Plus , acesta nu poate fi urmărit după elementele plecat din China. Dacă nu puteți accepta , vă rugăm să alegeți Vilatudor.ro Standard de transport maritim sau Epacket , alte metode , dar trebuie să plătească pentru costul de transport maritim

După-Serivice

1. Dacă nu există nici o problemă atunci când vei primi bunuri , vă rugăm să nu se deschide disputa , contactați-ne imediat. Noi vă va ajuta să rezolve problema .

2. Ca uausl , ( China Post Obișnuit Pachet Mic Plus , China Post Aer Înregistrat Mail și Vilatudor.ro Standard de Transport maritim ) timpul de livrare este de 16-35 zile lucrătoare . Dacă vine cu circumstanțele speciale ( Sarbatori , ajustarea politicii vamale , zonă de la distanță și așa mai departe ) , va fi amânată .

3. Protecția de timp este de 60 de zile ( câteva țară este de 90 de zile ) în Vilatudor.ro . Dacă protecția în timp este pe cale să se încheie și nu de a primi bunuri , vă rugăm să contactați cu mine , există trei moduri în care te pot ajuta: - o. Prelungirea timpului de protecție . b. Retrimiteți lucrarea de bunuri . c. restituire bani .

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 12cm x 15cm (3.94in x 4.72in x 5.91in)
Nume De Brand JIARUILA
Warramty 6 LUNI
Control De Calitate De Testare Înainte De Expediere
Compatibil Marca Pentru HTC
Numărul De Model Pentru HTC One M7 801e 802t 802d 802w
design Bar

Produse similare