Manual De Tăietor De Legume Mandoline Slicer Ceapa Cartofi Cutter Morcovi Răzătoare Julienne De Legume Fructe Instrumente De Bucatarie Accesorii

133.67lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


1. Vă surprindă! Ne va livra comanda dumneavoastră, împreună cu un cadou special și sper să vă placă.

2.Numele complet te rog! Mai ales pentru Ruși și Latvias , dacă nu,nu veți obține o surpriză.

3. Nici un litigiu, atunci când de așteptare pentru o surpriză, care are 7~15 zile pentru a urmări după navă, iar termenul de livrare este de 60 de zile.

4. Nimeni nu contestă, în orice caz, dacă aveți orice problemă, vă rugăm să scrieți mesaje de la noi, vă vom răspunde în curând, Și am promisiunea de bunuri și bani în condiții de siguranță!

5. Nici o dispută, dar de 5 stele și comentarii pozitive, dacă este așa, va fi VIP noastră se bucură de o surpriză mai mult și reducere.

Manual De Tăietor De Legume Mandoline Slicer Ceapa Cartofi Cutter Morcovi Răzătoare Julienne De Legume Fructe Instrumente De Bucatarie Accesorii

Produs Caracteristici:

Puterea, simplitatea și siguranța inspirat design-ul nostru Profesionist Mandoline. De delicioase la grătar delicate taiata morcovi, noastre Profesionale Mandoline este o necesitate în bucătărie. Acest mandoline dispune de o lama buton de reglare pentru o fără sudură schimba între built-in feliere și vafe lame, eliminând liber lame sau piese. Cu o scurtă mișcare din încheietura mâinii, puteți crea vafe reduceri sigur de a impresiona orice oaspete.

Funcția:

Felie, julienne și vafe de tăiere opțiuni cu patru grosimi feliere

•Grosimi varia de la 1 mm, 3.5 mm, 5.5 mm și 7,5 mm

•Extra-lat, din oțel inoxidabil feliere punte permite alimente pentru a aluneca cu ușurință atunci când se fixează cu siguranta aparatoare

•Siguranta aparatoare asigură hrană pentru stabil feliere

•Integrat lame elimina piese libere

•Non-alunecare de picioare ori în pentru depozitare compactă

Pachetul include: 1 Bucata Tăietor de Legume

1.Transport la nivel mondial(cu Excepția unor țări și APO/FPO)

2.Vom procesa 1~5 zile după verificarea plății pentru stocuri este dinamic, în mod normal, verificarea are nevoie de 1~3 zile.

3.În mod normal, ai putea urmări colete informații de pe site-ul: www.17track.net/index_en.shtml 7~15 zile mai târziu, după ce am expediat-o. Dacă treci prin sărbătorilor, timp prelungit.

4.Diferite mod de transport maritim, diferite regiuni, diferite timpul de livrare. vă rugăm să fiți cu răbdare pentru o surpriză.

Unități:de zile

5.Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. În mod normal, dacă alegeți China Post Air Mail sau ePacket. coletul evaluate $3 și ne marcați-l ca un cadou pentru dvs. fiscale în minim; dacă alegeți DHL, EMS, Fedex, UPS, coletul evaluate sub $20 pentru impozitul minim.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 1.3kg (2.87lb.)
Dimensiunea Pachetului 9cm x 9cm x 9cm (3.54in x 3.54in x 3.54in)
Tip De Unitate bucata
Nume De Brand SHENHONG
Tip Fructe & Legume Instrumente
Numărul De Model Felii De Legume
certificare CIQ,CEE,FDA,LFGB,CE / UE,SGS
Caracteristică Aprovizionat,Eco-Friendly
Fructe & Legume Instrumente De Tip Tocătoare & Feliatoare
Material Din Oțel Inoxidabil

Produse similare