Mare Scena Nașterii de Crăciun Autocolante de Perete pentru Noi se Naște un Copil Nașterea domnului Vinil Perete Decal - Creștin Decor Mural A296

20.11lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


material: Mediu Prietenos PVC dimensiuni: mici 40cm X 10cm mediu 57cm X 14cm mare 160cm X 40cm mare 224cm X56cm

Acest Decalcomanii Sunt Foarte Bune Pentru Decorațiuni Interioare Și Suprafețele Exterioare Și Poate Fi Aplicat La Orice Suprafata Neteda Sau Semi-Suprafete Netede-Oglinzi, Sticla, Usi, Mobilier, Mașini De Metal, Plastic Și Pereți. Despre Culoare :Culorile Ar Putea Fi Ușor Diferite, În Funcție De Monitor Setare. personalizate de culoare este disponibil ,va rugam sa lasi mesaj pe comanda sau "contactați-ne" pentru a personaliza culoarea,altfel ne va livra default sau de culoare neagra.

FAQ

1, se Poate face orice nume pe decalcomanii de perete? Da,putem face orice nume în limba engleză, numele ar trebui să aibă 3-8 litere. Dacă numele în franceză,spaniolă sau arabă,vă rugăm să ne contactați pentru o confirmare înainte de a comanda.

2,Cum pot trimite numele și culori am nevoie? Prima metodă,vă rugăm să închirieze nume și culori în "Lăsați un mesaj pentru acest vânzător" opțiune atunci când vă revizui și confirma comanda. Un alt mod,faceți clic pe "Contact" pentru a trimite un mesaj la furnizor în Centrul de Servicii.

3,se Poate face dropshipping?

Da,suntem fabrica. facem dropshipping în întreaga lume,vă rugăm să lăsați adresa clienților în mod direct,va vom trimite cât mai curând posibil.

4, am propriile mele modele,poti sa faci asta?

Da,putem face decalcomanii personalizate,vă rugăm să verificați cu noi înainte de a comanda.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Dimensiunea Pachetului 60cm x 5cm x 5cm (23.62in x 1.97in x 1.97in)
Dimensiune medium 57X14cm, large 160X40cm, small 40X10cm, huge 224X56cm
Stil Creative
Material Vinil
Model Avionul De Perete Autocolant
culoare Negru, Culoare Personalizată
Nume De Brand HUAIDE
Tema Portret
Scenarii Perete
Caietul de sarcini Single-piece Package
Numărul De Model a296
Clasificarea Pentru Perete,Mobilier Autocolante,Pentru Placi,Pentru Ca Fumul De Eșapament,Autocolante Fereastră,Toaletă Autocolante,Pentru Cabinet Aragaz

Produse similare